×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳  
false
true
پاسخگویی

به گزارش چغادک نیوز، «پاسخگویی» کلید واژه ای که خیلی زود، توسط جریانی که عمده ۴۲ ساله گذشته صدرنشین کرسی‌های نظام سلامت بودند، پتکی شده بر سر کسانی که قرار است تا هفته های بعد زمام امور سلامت کشور را به دست گیرند.

این منش در نعل وارونه زدن بر هر آنچه ناکامی و شکست، توسط یک جریان سیاسی در حوزه سلامت امری نو نیست؛ چه آنکه در سایر حوزه های حاکمیتی نیز ۴ دهه است که اگر در مسند‌اند، “نمی‌گذارند” و اگر در خارج از مسند هستند “پاسخگویی” را در بالاترین ولتاژ به جامعه منتقل می‌کنند، شاید توییت ها و نامه های اخیر دکتر ظفرقندی بهانه نوشتن این چند خط شد اما همه‌ ماجرا ایشان نیست.

اینکه وی به عنوان یکی از مسئولین ارشد نظام سلامت طی ۴۲ سال اخیر بر اساس کدام اصول اخلاقی و یا حرفه‌ای، خود را در جایگاه پرسش‌گر و مطالبه‌کننده در خصوص وضعیت اسف‌بار مدیریت کرونا در کشور قرار می‌دهد اتفاق جدیدی نیست؛ فقط این بار قدری کم حوصلگی کرده‌اند، هم ایشان و هم سایر اعضا این جریان سیاسی.

چنانکه ملامت بسیاری از طرفداران حزبی خود را نیز برانگیختند و این نشان می‌دهد مسئولان آینده دستگاه اجرایی از جمله در وزارت بهداشت که میراث‌دار نقص ها و کاستی های مزمن شده در سطوح مختلف هستند، راه بسیار سختی را پیش رو خواهند داشت.

جناب استاد ظفرقندی

به عنوان کسی که دیانت فردی شما را از زبان بسیاری شنیده و دست شما را به حرمت حضورتان در
در دوران دفاع مقدس می‌بوسم عرض می‌کنم بیایید در پاسداشت عملی امر “پاسخگویی” که همواره از دیگران مطالبه کرده‌اید:

– در خصوص میزان پیگیری و تحقق مطالبات به حق اعضای سازمان نظام‌پزشکی در دوران فعلی ریاستتان بر آن سازمان.
– در خصوص نقش‌تان به عنوان مشاور وزیر فعلی و سابق بهداشت و رئیس بزرگ ترین سازمان غیر دولتی حوزه سلامت در کنترل بیماری کرونا.

– در خصوص میزان همراهی‌تان در ماه‌ها فرصت‌سوزی و سکوت مقابل تئوری هایی نظیر ایمنی گله‌ای به عنوان نزدیک‌ترین افراد به رئیس جمهور سابق.

– در خصوص اجرای ناموفق طرح تحول نظام سلامت و خسارات مادی و معنوی آن در دولتی که با حمایت آشکار شما و جریان‌ متبوعتان پیروز شد.

– در خصوص آسیب شدید به وجهه اجتماعی جامعه پزشکی در سالهای اخیر

– در خصوص بیانیه های متعدد و پر هزینه سیاسی نظیر نامه به بشار اسد که خیلی زود بطلان آن توسط نخبگان سیاسی در دولت متبوع‌تان مورد اقرار قرار گرفت.

– در خصوص انجام وظایفتان در حفظ و حمایت های عملی از حقوق بیماران بویژه در دوران کرونا

– در خصوص بیانیه غیر علمی مجمع عمومی نظام پزشکی برای عدم ورود واکسن کرونا و درخواست ممنوعیت ورود واکسن های مورد تایید وزارت بهداشت به کشور (من جمله واکسن روسی و …)

و ده‌ها سئوال جدی دیگر…

تا هنوز مناصب فعلی را ترک نکرده اید، با حضور در جمع اصحاب رسانه و فعالین حوزه سلامت پاسخگو باشید.

همه اینها را نوشتم اما می‌دانم کشور بیش از هر زمان نیازمند اتحاد و همدلی و انسجام همه نیروهای کارآمد است. این را مسئولین ما وقتی دولت قبل با بحران کرونا مواجه شد همواره به ما یادآوری می‌کردند. در آن دوره هیچ کس دنبال گروکشی و قرار دادن‌تان در گوشه رینگ نبود، وقتی هزاران نفر از بسیجیان در لایه های مختلف ماه‌ها پای کار طرح شهید سلیمانی که به اذعان مسئولین وقت وزارت بهداشت یکی از مدون ترین طرح‌های علمی در مسیر مبارزه با کرونا بود، کسی به دنبال آن نبود که نتیجه این تلاشهای بی مزد و منت، کدام دولت‌مرد و وزیر و مدیری را از زیر بار پاسخگویی سبک خواهد کرد.

طعنه و تخطئه و توهین، دوای درد امروز ما نیست.

***مجید احمدی، دبیر سابق قرارگاه کشوری طرح جهادی شهید سلیمانی

منبع: فارس

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false