×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۲۷ مرداد - ۱۴۰۵  
false
true
رفع گلوگاه تأمین مالی با تفاهم ملی؛ معافیت گمرکی دروازه جدید صنایع بوشهر برای صادرات به اورآسیا

به گزارش چغادک نیوز: سید حسین حسینی، ظهر امروز در نشست با خبرنگاران با اشاره به تداوم فعالیت کارگروه پایش واحدهای صنعتی اظهار کرد: این کارگروه پس از جنگ ۱۲ روزه با هدف رصد منظم وضعیت واحدهای صنعتی شکل گرفته و جلسات آن هر دو هفته یک‌بار برگزار می‌شود و در این فرآیند، واحدهای صنعتی بر اساس میزان اهمیت تولید کالاهای اساسی و ظرفیت خوشه‌های کسب‌وکار اولویت‌بندی شده و مسائل و نیازهای آن‌ها برای پیگیری به دستگاه‌های اجرایی و مسئولان استانی منتقل می‌شود؛ رویکردی که می‌تواند پایش میدانی را از یک فرآیند اداری به سازوکاری برای شناسایی سریع موانع تولید تبدیل کند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان بوشهر، تأمین مالی و مواد اولیه را دو مطالبه اصلی فعالان صنعتی استان دانست و گفت: در همین راستا طی دو هفته گذشته تفاهم‌نامه‌ای در سطح ملی با بانک صنعت و معدن منعقد شده است.

وی افزود: تأمین منابع مالی می‌تواند بخشی از نیاز واحدهای در حال تولید به سرمایه در گردش را پاسخ دهد و هم‌زمان روند اجرای طرح‌های توسعه‌ای و واحدهای در حال احداث را تسریع کند و این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که تداوم تولید تنها به وجود زیرساخت صنعتی وابسته نیست و دسترسی پایدار به سرمایه در گردش و نهاده‌های تولید، یکی از عوامل تعیین‌کننده در حفظ ظرفیت فعال واحدهای صنعتی است.

وی توسعه بازار را محور دیگر حمایت از صنایع استان عنوان کرد و افزود: بخشی از هزینه حضور واحدهای صنعتی در نمایشگاه‌های تخصصی داخلی و خارجی از سوی شرکت شهرک‌های صنعتی حمایت می‌شود.

همچنین با اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بندر بوشهر تفاهم‌نامه همکاری منعقد شده تا با تجمیع ظرفیت‌های موجود، دامنه حمایت در حوزه آموزش، بازاریابی و حضور نمایشگاهی افزایش یابد، در این میان، ظرفیت صنایع غذایی بوشهر، به‌ ویژه در حوزه آبزیان و خرما، می‌تواند زمینه حضور هدفمندتر محصولات استان در بازارهای صادراتی را فراهم کند؛ چنان‌که تاکنون حدود ۲۰ واحد صنعتی برای حضور در نمایشگاه صنایع غذایی روسیه در اواخر شهریورماه ثبت‌نام کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان بوشهر همچنین از وجود سرمایه‌گذاری خارجی مشترک در دو واحد صنعتی و اجرای یک طرح دیگر در شهرک صنعتی دیر خبر داد و گفت: این طرح با هدف بهره‌ گیری از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در استان در حال اجراست و امید می‌رود تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

حسینی در ادامه، قرار گرفتن شهرک صنعتی بوشهر ۲ در محدوده منطقه آزاد را یک ظرفیت مهم برای آینده صنایع استان دانست و از پیگیری فنس‌کشی، محصور سازی و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای دریافت کد گمرکی خبر داد؛ ظرفیتی که در صورت تکمیل، امکان واردات ماشین‌آلات خطوط تولید بدون پرداخت عوارض گمرکی و تسهیل ورود مواد اولیه، فرآوری و صادرات محصولات را فراهم می‌کند و می‌تواند شهرک صنعتی بوشهر ۲ را به یکی از محورهای جدید توسعه تولید و صادرات استان تبدیل کند.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false