×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۱۰ تیر - ۱۴۰۵  
false
true
 شدت گرفتن موج اعتراض دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای جلوگیری از حضوری شدن امتحانات/ رئیس دانشگاه آزاد بوشهر پاسخگو باشد

به گزارش چغادک‌ نیوز: جمعی از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر در روزهای اخیر با انتشار پیام‌ها و مطالب متعدد در فضای مجازی که به این پایگاه خبری نیز اعلام شده است، نسبت به برگزاری حضوری امتحانات پایان ترم اعتراض داشته و خواستار برگزاری آزمون‌ها به صورت آنلاین شده‌اند.

دانشجویان معترض اعلام داشته اند بخش عمده کلاس‌های این نیمسال به صورت مجازی برگزار شده و اکنون تصمیم برای برگزاری حضوری امتحانات با حجم گسترده مطالب درسی و جزوات تخصصی، فشار مضاعفی را بر آنان وارد کرده است.

به گفته برخی دانشجویان مقطع دکتری، ماهیت این دوره بیش از آنکه آموزشی باشد پژوهش‌ محور است و تمرکز اصلی دانشجویان باید بر فعالیت‌های تحقیقاتی، پایان‌نامه و رساله باشد؛ از این رو برگزاری امتحانات حضوری پس از دوره‌ای که آموزش‌ها عمدتاً آنلاین بوده، محل سؤال و انتقاد جدی آنان قرار گرفته است.

بر اساس گفته های دانشجویان در همین حال دانشگاه آزاد اسلامی  به صورت غیر رسمی اعلام کرده است که دانشجویان سایر استان‌ها می‌توانند در محل سکونت خود و در واحدهای دانشگاهی نزدیک به محل زندگی‌ شان در آزمون‌ها شرکت کنند؛ با این وجود دانشجویان معتقدند اصل مطالبه آنان نه محل برگزاری امتحان، بلکه نحوه برگزاری آزمون‌ها است که نسبت بدان بی توجهی صورت می‌گیرد و در شرایطی که کلاس‌ها به صورت غیرحضوری برگزار شده، انتظار می‌رفت شیوه برگزاری امتحانات نیز متناسب با فرآیند آموزشی تعیین شود.

همزمان با گسترش این مطالبات در فضای مجازی، دانشجویان از رسانه‌ها خواسته‌اند صدای اعتراض و درخواست آنان را به مسئولان دانشگاه و وزارت علوم منتقل کنند.

چغادک‌ نیوز در راستای انجام رسالت رسانه‌ ای خود تلاش کرد نظر و پاسخ مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر را در این خصوص دریافت کند، اما تا لحظه تنظیم این خبر امکان گفت‌وگو با رئیس دانشگاه  با وجود برقراری تماس های  تلفنی متعدد فراهم نشد.

در همین حال، برخی شنیده ها حکایت از آن دارد که رئیس دانشگاه آزاد بوشهر به دلیل نامعلوم و آنچه دانشجویان آن را عدم قدرت در تصمیم گیری و ضعف مدیریتی اعلام می دارند، تصمیم‌ گیری نهایی خود را درباره نحوه برگزاری امتحانات به مصوبات و تصمیمات مراجع بالادستی از جمله شورای تامین استان بوشهر مرتبط دانسته است، این در حالی است که به گفته دانشجویان، در برخی استان‌های دیگر رؤسای دانشگاه‌ها تصمیمات واحد، قاطعانه و با درک شرایط و در نظر گرفتن مطالبات دانشجویی و ادای احترام به این قشر اتخاذ نموده و موجی از رضایتمندی را در بین دانشجویان بوجود آورده اند ولی دانشگاه آزاد بوشهر قادر به تصمیم گیری واحدی ندارد.

دانشجویان همچنین با یادآوری تجمع اعتراضی و گسترده معترضین در ترم گذشته در خصوص آنلاین شدن امتحانات که در پی تغییر مدام مواضع دانشگاه در خصوص برگزاری امتحانات صورت گرفته بود، خواستار شفاف‌ سازی فوری وضعیت امتحانات از سوی رئیس دانشگاه شده‌اند و معتقدند اطلاع‌ رسانی به‌ موقع  و تصمیم و تدبیر صحیح با در نظر گرفتن مطالبات دانشجویی می‌ تواند از شکل‌ گیری هرگونه تنش، سوء برداشت مردم و سوء استفاده رسانه های بیگانه جلوگیری کند.

برخی فعالان دانشجویی نیز تأکید دارند که در شرایط کنونی کشور، حفظ آرامش محیط‌ های دانشگاهی و پاسخگویی شفاف به مطالبات دانشجویان می‌تواند نقش مهمی در تقویت همدلی و جلوگیری از ایجاد حاشیه‌های غیرضروری داشته باشد.

اکنون انتظار می‌رود مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر با برگزاری نشست خبری یا انتشار اطلاعیه‌ای رسمی، نسبت به دغدغه‌ها و مطالبات دانشجویان توضیح داده و افکار عمومی دانشگاهی را در جریان آخرین تصمیمات خود قرار دهند.

چغادک‌ نیوز ضمن پایبندی به اصل بی‌ طرفی حرفه‌ای، آمادگی کامل دارد پاسخ، توضیحات و یا هرگونه جوابیه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر را بدون هیچ‌ گونه دخل و تصرف منتشر کند./ انتهای پیام

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false