×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۱۰ تیر - ۱۴۰۴  
false
true
فرود پرواز رشت ـ شیراز در فرودگاه بوشهر

به گزارش چغادک نیوز؛ به نقل از تسنیم، عباس اسماعیلی در بوشهر با اشاره به تاخیر پرواز بوشهر به جزیره خارگ اظهار داشت: این پرواز قرار بود ساعت ۹:۵۰ دقیقه انجام شود ولی به سبب تاخیر پرواز تهران – خارگ ساعت ۱۸:۴۰ دقیقه این پرواز انجام شد.

وی از تغییر مسیر پرواز رشت شیراز به فرودگاه بوشهر خبر داد و بیان کرد: پرواز رشت به شیراز شرکت هواپیمایی آسمان ساعت ۱۰:۵۰ دقیقه فرودگاه رشت را ترک ولی به سبب دمای ۴۲ درجه فرودگاه شیراز، خلبان با لحاظ موارد ایمنی نسبت به تغییر مسیر به سمت فرودگاه بوشهر اقدام می‌کند.

مدیرکل فرودگاه‌های استان بوشهر با اشاره به دمای ۳۷ درجه‌ای فرودگاه بوشهر ادامه داد: هواپیما یاد شده ساعت ۱۲:۳۰ دقیقه در فرودگاه بوشهر به زمین نشست و با مساعد شدن دمای هوای فرودگاه شیراز، هواپیمای یاد شده ساعت ۱۸:۴۵ فرودگاه بوشهر را به سمت فرودگاه شیراز ترک کرد.

اسماعیلی اضافه کرد: دما و ارتفاع از سطح دریا بر چگالی هوا موثر است و بر عملکرد موتورهای هواپیما تأثیر مستقیم دارد که همزمان به‌خاطر رطوبت، دمای هوای بوشهر از شیراز پایین‌تر و بوشهر به‌دلیل ارتفاع پایین نسبی از شرایط مناسب‌تری برای فرود برخوردار بوده است.

انتهای پیام

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false