آخرین خبرها

رئیس جمعیت گفتمان انقلاب اسلامی بوشهر: انتقام سخت، نابودی کامل اسرائیل را در پی خواهد داشت

به گزارش چغادک‌نیوز: علیرضا یزاف، رئیس جمعیت گفتمان انقلاب اسلامی (گام دوم) استان بوشهر، با صدور پیامی، ضمن محکومیت شدید جنایت اخیر رژیم صهیونیستی و حامیان آمریکایی‌اش، بر لزوم هوشیاری و حمایت مردم از رهبر معظم انقلاب و نیروهای مسلح تأکید کرد.

در ابتدای این پیام آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
وَنُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّهً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِینَ

ملت شریف ایران و هم‌استانی‌های عزیز بوشهری
مجدداً آستین خون‌آلود آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی متجاوز، به خون مقدس فرماندهان، سرداران، دانشمندان و مردم بی‌گناه ایران اسلامی آلوده گشت؛ اما این جنایتکاران باید بدانند که ملت ایران در برابر این جنایات عقب نخواهد نشست.

علیرضا یزاف در ادامه پیام خود تأکید کرد:
ضمن محکوم نمودن این اقدام ددمنشانه و ضد انسانی، از مقام معظم رهبری، فرماندهی کل قوا، فرماندهان نیروهای مسلح و دولت جمهوری اسلامی حمایت و همبستگی کامل خود را اعلام می‌داریم.

وی از مردم خواست در این شرایط حساس با آرامش، هوشیاری و اطاعت از رهنمودهای مقام معظم رهبری عمل کنند و افزود: همان‌گونه که رهبر کبیر انقلاب امام خامنه‌ای بارها فرموده‌اند، زمان پاسخ فرا خواهد رسید و بی‌تردید، انتقام سخت و به‌موقع، نابودی کامل اسرائیل از صفحه روزگار را در پی خواهد داشت.

با احترام
علیرضا یزاف
رئیس جمعیت گفتمان انقلاب اسلامی (گام دوم) استان بوشهر
۱۴۰۴/۳/۲۳
/ انتهای پیام

درباره‌ی فاطمه جوشن

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *