- 27 تیر 1402
- اخبار استان
- کد خبر 113666
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
به گزارش چغادک نیوز، رحمن دشتی روز یکشنبه در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: از مزیت برجسته دوربینهای ارتقا یافته می توان کیفیت بسیار بالای تصاویر، اطمینان از آماده به کاری و پایداری سیستم، تسهیلگری در پشتیبانی سختافزار و نرمافزار و افزایش رضایتمندی کاربران در استفاده از سیستم بویژه جایگزینی کنترلرهای لمسی به جای دستی (سیستم تاچ اسکرین) نام برد.
وی افزود: از دیگر مزیتهای این دوربین ها، قابلیت توسعه و فعالسازی آپشنهای هوش مصنوعی و همچنین کاهش قابل توجه هزینههای تعمیر و نگهداری در کنار بومیسازی تولید قطعات یدکی این دوربینها است.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس استان بوشهر تصریح کرد: افزایش قدرت مانور در حوزه پدافند غیرعامل، کنترل مدیریت و نظارت بهتر در بهره برداری، بهبود در عملکرد حفاظت ، حراست و ایمنی از مزیتهای قابل بیان دوربین های ساخته شده توسط متخصصان توانمند داخلی است.
دشتی ادامه داد: در دوربینهای قدیمی و آنالوگ علاوه بر کیفیت بسیار پایین تصاویر، در نبود متخصص تعمیر و نگهداری و همچنین نبود قطعات یدکی به دلیل شرایط تحریمی از کار افتادگی دوربین ها بسیار بالا بود که با بکارگیری فناوری های جدید و پیشرفته، تمامی کاستی های دوربینهای سابق برطرف شده است.
وی اظهار کرد: شرکت کیمیا مهارت صنعتی سیراف به عنوان یک شرکت دانش بنیان با حضور در منطقه پارس جنوبی توانسته بخوبی با شناسایی نیاز منطقه به تولید یکی از نیازهای راهبردی بخش صنعت کمک کند که این رویکرد می تواند الگویی برای سایر واحدهای تولیدی دانش بنیان در استان باشد.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس استان بوشهر ادامه داد: این شرکت در نخستین مرحله از پروژه ارتقا دوربینها توانسته با تولید و تامین دوربین های صنعتی پالایشگاه پنجم مجتمع گاز پارس جنوبی موفق به صرفه جویی ارزی به ارزش یک میلیون دلار شود.
وی گفت: بزرگ ترین دستاورد این ارتقاءسازی برای کشور بی نیازی در خصوص تامین و واردات دوربین های ضد انفجار واحدهای صنعتی است که بدون تردید با معرفی مناسب آن به بازارهای هدف می توان از خروج ده ها میلیون دلار ارز از کشور آن هم در شرایط تحریمهای ظالمانه جلوگیری کرد.
انتهای پیام/
false
true
false
true