×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۱۴ آذر - ۱۴۰۳  
false
true
کشت گیاهان شورپسند در بوشهر/ توسعه تولید جلبک، زالو و صدف خوراکی

به گزارش چغادک نیوز، نوذر منفرد در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر اظهار داشت: اجرای الگوی کشت در استان بوشهر یک ضرورت است که از سال گذشته طرح الگوی کشت را در سطح استان آغاز کردیم که دستاوردهای خوبی در پی داشته است.

وی با اشاره به افزایش تولید گندم در استان بوشهر خاطرنشان کرد: کشت گندم در اراضی منطقه شبانکاره یکی از اقدامات مهم برای اجرای طرح اصلاح الگوی کشت در استان بوشهر بوده است.

خودکفایی در تولید گندم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به تولید ۱۵۰ هزار تن گندم در استان بوشهر طی سال جاری بیان کرد: ماهانه ۱۱ هزار تن گندم در استان مصرف می‌شود که در تأمین گندم مورد نیاز استان خودکفا شده‌ایم.

کشت گیاهان شورپسند در بوشهر/ توسعه تولید جلبک، زالو و صدف خوراکی

وی از تولید و تأمین ۱۴ هزار تن بذر گندم مورد نیاز استان در داخل استان خبر داد و افزود: امسال الگوی کشت در سطح ۱۰ هزار هکتار برنامه‌ریزی شده که در شهرستان‌های دیر، دشتی و دشتستان اجرا می‌شود.

برنامه داریم که کشت به صورت قراردادی انجام شود تا کشاورزان دغدغه‌ای برای فروش محصول نداشته باشندمنفرد با اشاره به برنامه‌ریزی برای کشت قراردادی در استان تصریح کرد: برنامه ما این است که کل کشت به صورت قراردادی انجام شود تا کشاورزان دغدغه‌ای برای فروش محصول خود نداشته باشند.

وی با اشاره به اینکه استان بوشهر از قطب‌های تولید گوجه‌فرنگی کشور محسوب می‌شود تاکید کرد: امیدواریم با همراهی و همکاری مسئولان شرایط به گونه‌ای پیش برود که کشاورزان مشکل فروش محصول نداشته باشند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: امسال برای نخستین بار طرح جهش تولید دیم را با همراهی ستاد اجرایی فرمان امام در سطح ۲۰ هکتار در استان بوشهر اجرا می‌کنیم که امیدواریم شاهد افزایش تولید باشیم.

وی از کشت گیاهان شورپسند در استان بوشهر به عنوان یکی دیگر از برنامه‌های مهم یاد کرد و ادامه داد: تلاش می‌شود که از ظرفیت زمین‌های استان بوشهر در این زمینه به خوبی استفاده شود.

کشت گیاهان شورپسند در بوشهر/ توسعه تولید جلبک، زالو و صدف خوراکی

اجرای طرح نوسازی نخیلات

منفرد طرح نوسازی نخیلات را یکی دیگر از برنامه‌های مهم در این استان یاد کرد و گفت: حذف نخیلات درجه ۲ و ۳ و ایجاد شبکه آبیاری قطره‌ای از برنامه‌های مهمی است که در دستور کار است.

وی استان بوشهر را در تولید مرغ خودکفا دانست و افزود: میزان تولید مرغ در استان بوشهر بیش از نیاز استان است و به دنبال تکمیل تولید زنجیره تولید مرغ در استان هستیم.

تولید ۶۰ درصد میگوی کشور

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از تولید جوجه مورد نیاز جنوب کشور در استان بوشهر خبر داد و تاکید کرد: سال گذشته کلنگ اولین کشتارگاه صنعتی استان بوشهر به زمین زده شد که در دهه فجر اولین کشتارگاه را افتتاح خواهیم کرد.

کشت گیاهان شورپسند در بوشهر/ توسعه تولید جلبک، زالو و صدف خوراکی

وی با اشاره به تولید ۳۸ هزار تن میگو در سال گذشته اظهار داشت: ۶۰ درصد از میگوی پرورشی کشور در استان بوشهر تولید می‌شود و تلاش می‌شود که برنامه چهار ساله به ۷۰ هزار تن می‌رسد.

در یک برنامه چهار ساله دنبال می‌کنیم که میزان تولید ماهی در قفس استان بوشهر به ۶۵ هزار تن در سال برسدمنفرد با اشاره به تولید ۱۱ هزار تن ماهی در قفس بیان کرد: در یک برنامه چهار ساله دنبال می‌کنیم که میزان تولید ماهی در قفس استان بوشهر به ۶۵ هزار تن در سال برسد.

وی از ایجاد و توسعه تولید جلبک، زالو و صدف خوراکی در استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: کار خوبی در شیلات و دامپزشکی برای کنترل بیماری‌های آبزیان در استان بوشهر صورت گرفته است.

کاشت ۱۴ میلیون درخت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، سهم استان بوشهر ۱۴ میلیون است که با تلاش همکارانمان در سازمان منابع طبیعی استان طی چهار سال در سطح استان کاشته می‌شود.

وی ادامه داد: از همه ظرفیت‌ها برای حمایت از کشاورزان و ارائه بهترین خدمات به آنها استفاده می‌شود و امیدواریم شاهد افزایش تولید و کمک به تأمین نیازهای استان و کشور باشیم.

 

انتهای پیام/

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false