- 06 فروردین 1400
- اخبار استان
- کد خبر 83560
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
به گزارش چغادک نیوز،جابر پاپری ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: ساعت ۲۲ و ۵۰ دقیقه شب گذشته مأموران پلیسراه این فرماندهی از واژگونی سواری پژو ۴۰۵ در محور بوشهر – برازجان ۵ کیلومتر بعد از روستای احمدی مطلع و بلافاصله به محل اعزام شدند.
رئیس پلیسراه استان افزود: مأموران هنگامیکه به محل اعزام شدند مشاهده کردند یک دستگاه سوار پژو ۴۰۵ که از مسیر بوشهر به سمت برازجان در حرکت بوده بنا به عللی از مسیر خود منحرف و واژگون شده که متأسفانه راننده و ۳ نفر سرنشینان خودرو به دلیل شدت جراحات وارده در محل فوت کردند.
پاپری تصریح کرد: علت وقوع این حادثه توسط کارشناسان تصادفات رانندگی پلیسراه در دست بررسی است و اعلام خواهد شد.
رئیس پلیسراه استان بوشهر از رانندگان خواست، حتماً به توصیههای پلیس توجه کنند، از عجله و شتاب در رانندگی بپرهیزند و با سرعت مطمئنه و مجاز رانندگی کنند تا شاهد وقوع اینگونه حوادث تلخ جادهای نباشیم.
منبع: فارس
false
true
false
true