×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۲۵ دی - ۱۴۰۳  
false
true
واکنش دانشگاه صداوسیما به اخبار منتشر شده در فضای مجازی

به گزارش چغادک نیوز، در پی تذکر کتبی ۲۴ نماینده مجلس به رئیس سازمان صداوسیما درباره دانشگاه صداوسیما، روابط عمومی این دانشگاه با صدور اطلاعیه‌ای به تشریح برخی نکات در این خصوص پرداخت.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در پی نشر برخی اکاذیب در فضای مجازی

دانشگاه صداوسیما در دوره اخیر کلیه مراحل پذیرش دانشجو، جذب هیات علمی، تبدیل وضعیت و ارتقاء اعضای هیات علمی، صدور مجوز فعالیت تشکل ها، انجمن ها، کانونها و نشریات دانشجویی و برگزاری همایش های علمی را برای نخستین بار کاملا بر اساس آیین‌نامه ها، مقررات و دستور‌العمل‌های تحت نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام داده است. به واسطه موفقیت دانشگاه در رعایت مقررات و استانداردهای علمی و آموزشی، وزارت علوم با صدور مجوز ۴ رشته تحصیلی جدید در مقاطع ارشد و دکتری در این دانشگاه موافقت کرده و برای دو نشریه علمی این دانشگاه گواهی اعتبار پژوهشی صادر کرده، همایش های علمی این دانشگاه را با گواهی اعتبار ISC مورد تایید قرار داده و یکی از اعضای هیات علمی این دانشگاه را برای نخستین بار در تاریخ این دانشگاه به عنوان استاد نمونه کشوری انتخاب و معرفی کرده است.

یکی دیگر از توفیقات دانشگاه در سال‌های اخیر برخورد قاطع با تخلفات علمی و اداری بوده است. از جمله با افرادی که علی رغم نداشتن شرایط قانونی با استفاده از تسهیلات ویژه ایثارگران به عضویت هیات علمی دانشگاه در آمده بودند، و نیز افرادی که مرتکب تقلب و سرقت علمی شده بودند که بعضا منجر به محکومیت آنها در «شورای اخلاق در پژوهش» دانشگاه گردیده است.

این افراد بعضا پس از آنکه از طریق انواع تهدیدها و فشارها موفق به انصراف مسوولان دانشگاه از رسیدگی به تخلفات خود نشده اند، در صدد نامه نگاری، نشر اکاذیب در فضای مجازی و ارائه‌ گزارش‌های مجعول و اطلاعات نادرست به شخصیت‌ها و مسئولان مختلف بر آمده اند.

دانشگاه صداوسیما ضمن اعلام آمادگی برای ارائه کلیه اسناد و مدارک تخلفات این افراد به مراجع ذیصلاح و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، بر عزم راسخ خود در برخورد با تخلفات، سوء استفاده‌ها و تقلب و سرقت علمی تاکید می کند.

روابط عمومی دانشگاه  صداوسیما

منبع: فارس

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false