×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۳۰ شهریور - ۱۴۰۳  
false
true
حمید اسکندری

به سراغ یکی از نام آوران ورزش کونگ فوتوا استان بوشهر رفتیم که در مسابقات استانی، کشوری و بین المللی حائز افتخارات زیادی است ودر کسوت مربیگری جهت اعتلای نام خلیج همیشه فارس تلاش بسیار نموده است و شاگردان زیادی را پرورش داده است.

به گزارش “چغادک نیوز”،  در ذیل گفتگوی صمیمانه حمید اسکندی را با خبرنگار چغادک نیوز می بینید:

لطفا خودتان را معرفی کنید و تحصیلاتتان را بیان کنید؟

حمید اسکندری فرزند اسکندرهستم متولد ۱۳۶۶ از بوشهر که دوران تحصیل خود را در دبستان پیکان جاوید منطقه دوم نداجا بوشهرآغازکردم و دوران راهنمایی را در مدرسه شهید مفتح بوشهر ومتوسطه را در دبیرستان جوشن گذرانیدم و هم اکنون در رشته کامپیوتر مقطع کارشناسی در دانشگاه آزاد دلوار درحال تحصیل می باشم.

 چطورشد که به رشته کونگ فوتوا روی آوردید؟

به دلیل علاقه فراوان به هنرهای رزمی و با الگو پذیری ازبروسلی همانند سایر دهه هفتادی ها به ورزش کونگ فوتوا روی آوردم.

 از چه سالی به این ورزش روی آوردید؟

از سن ۶ سالگی در سال ۷۲ در پایگاه دریایی منطقه دوم ارتش کار خود را زیر نظر استاد محمد رضا جعفری شروع کردم و استاد دوم بنده ماجد ساعی بوده است و در مرحله حرفه ای استاد بنده که افتخارات خود را مدیون ایشان هستم، سعید مرادی است که از استوره های استان بوده و اولین مدال قهرمانی کشور را در بخش تکنیک برای استان به ارمغان آورده است.

بنده ورزش را در زمین های خاکی شروع کردم و بعد زمین سیمانی و در نهایت سالن ورزشی را برای تمرین به ما دادند.

در خصوص فعالیت های ورزشی خود بگوئید و اینکه چه مقام هایی کسب کرده اید و در چه سالی بوده است؟

عضوباشگاه منطقه دوم نداجا بوشهر در رده سنی نونهالان از سال ۷۲ الی ۷۷ که در آن سالها به عنوان کوچکترین عضو باشگاه محسوب می شدم و از سال ۷۴ وارد مسابقات شدم.

مقام سوم مسابقات استانی جام شهدای نیروی دریایی خلیج فارس در سال ۷۴

از سال ۷۵ الی ۹۳ کسب مقام قهرمانی تمام مسابقات قهرمانی کشور

از سال ۷۷ الی ۷۹ عضو باشگاه فرهنگی ورزشی کارگران، سال ۷۹ الی ۸۳ عضو باشگاه فرهنگی ورزشی جهاد سازندگی، سال ۸۳الی ۸۶ عضو باشگاه سوشیان شکری و در سال ۸۷ الی ۹۴ مربی و موسس باشگاه مرکزی خلیج فارس در استان بوشهر می باشم.

کسب مدال برنز مسابقات کشوری برای اولین بار در کشور برای استان در سال ۸۱

کسب مقام اول مسابقات کشوری در کل مسابقات از سال ۸۲ الی ۸۵

سال ۸۶ وقفه ای در ورزش بنده افتاد و به خاطر خدمت سربازی ۳ الی ۴ ماه را در آموزش سربازی بودم و به علت عنایت رهبری و سابقه جبهه پدرم از خدمت معاف شدم.

کسب مدال طلای مسابقات کشوری مبارزه استان زنجان در سال۸۷، کسب مدال برنز مسابقات کشوری دفاع شخصی و هنرهای فردی اردبیل در سال۸۷، کسب مدال طلای مسابقات کشوری مبارزه همدان در سال۸۸، کسب مدال برنز مسابقات کشوری دفاع شخصی و هنرهای فردی دزفول در سال۸۸، کسب مدال طلای مسابقات کشوری تکنیک زنجان در سال۸۸، کسب مدال طلای مسابقات کشوری مبارزه مشهد در سال۸۹، کسب مدال طلای مسابقات کشوری تکنیک رشت در سال۸۹، کسب مدال طلای مسابقات کشوری مبارزه قزوین در سال۹۰، کسب مدال طلای مسابقات کشوری سلاح های سرد قزوین در سال۹۰، کسب مدال نقره مسابقات کشوری تکنیک قزوین در سال۹۰، کسب مدال طلای مسابقات کشوری مبارزه خوزستان در سال۹۱، کسب مدال طلای مسابقات کشوری تکنیک کرج در سال۹۱، کسب مدال طلای مسابقات کشوری تکنیک تهران در سال۹۲، کسب مدال طلای مسابقات کشوری نانچیکو تهران در سال۹۲، کسب مدال طلای مسابقات کشوری فرم شیراز در سال۹۳، کسب مدال طلای مسابقات کشوری تکنیک اصفهان در سال۹۳، کسب مدال طلای مسابقات کشوری تکنیک قزوین در سال۹۳

کسب مدال نقره مسابقات آسیایی تهران در سال۹۰، کسب مدال برنزمسابقات جهانی در کیش در سال۹۱ و هم اکنون عضو تیم ملی تکنیک می باشم.

از چه سالی مربیگری را شروع کردید؟

سال ۸۷ الی ۹۳ مربی تیمهای منتخب کونگ فوتوا استان بوشهراعزامی به مسابقات قهرمانی کشور بوده ام و در سال ۹۰ نیز به عنوان مربی برتر استان شناخته شده ام.

درحال حاظر در چه باشگاهی مشغولید، چند هنرجو دارید و چه افتخاراتی کسب کرده اند؟

 در حال حاظر در باشگاه مرکزی خلیج فارس استان که خودم راه اندازی نموده ام مشغولم و ۳ شعبه در بوشهر،۱ شعبه در اهرم، ۱ شعبه در افغانستان و ۱ شعبه نیز در کشور آلمان با نام خلیج فارس دارد و قریب به ۵۰۰ هنرجو در این شعبات مشغول به ورزش هستند.

بنده به علت عشق و علاقه فراوان به نام خلیج فارس و به جهت تحریف نام خلیج همیشه فارس از جانب دشمنان نظام سعی کرده ام به سبب بالا بردن و اعتلای نام خلیج همیشه فارس در سایر کشورها، تمام سرمایه خود را گذاشته ام که به هنرجوهای دیگر کشورها نیز این ورزش را خوب نشان دهم تا آنها نیز در کشورشان به نام این باشگاه که خلیج فارس می باشد شعبه ای تاسیس کنند و نام این سرمایه جاوید را به نام ایران و ایرانی مطرح نمایند.

 تا کنون در این امر موفق بوده ام و در کشور افغانستان یکی از شاگردانم به نام فرهاد عظیمی و در کشور آلمان نیز شاگرد دیگرم به نام فضل ربیع عزیزی به نام خلیج فارس باشگاهی تاسیس کرده اند که یکی از بهترین افتخارات بنده محسوب می شود.

بهترین و تلخ ترین خاطره ورزشی شما چه می باشد؟

بهترین خاطره ام زمانی بود که شاگردم مدال طلای جهانی را کسب کرد که از افتخارات بنده بهتر بود و این شیرین ترین لحظه زندگی من بود.

تلخ ترین لحظه زمانی بود که از مسابقات کشوری برمی گشتم و با وجود اینکه مدال طلا را گرفته بودم ولی هیچ مسئولی به استقبالم نیامد.

به غیر از کونگ فو توا به ورزش دیگری هم علاقه دارید؟ و در چه زمینه های دیگری مهارت دارید؟

ورزش مورد علاقه بنده بعد از کونگ فوتوا  به علت مکمل بودن با این ورزش، ژیمناستیک می باشد که از سال ۷۵ الی ۷۹ دراین ورزش فعالیت می کردم.

یکی از فعالیتهای فرهنگی که علاقه زیادی به آن دارم و در دوران تحصیل به انجام آن مبادرت می ورزیدم قرائت قرآن با صوت می باشد.

در مورد فعالیت حرفه ای خود درکونگ فوتوا بیشتر توضیح دهید؟

یک ورزشکار حرفه ای با امکانات کمی که در استان وجود دارد در زجر بسر می برد، دنیای حرفه ای بسیار دنیای عجیبی است می بایست غذاخوردن شما طبق اصول باشد و قبل از مسابقات در مدت زمانی کوتاه باید ۵ کیلو وزن کم کرد که بسیار سخت است .

موقعی که تیم ورزشی به مسابقات عازم شود هیچ کس سراغی از شما نمی گیرد و وقتی که تیم حائز مقام شد تلفن ها زنگ می خورد.

مشکلات شما در این ورزش چیست؟

یکی از مشکلات ما در این ورزش نبود اسپانسر است  که در استانهای دیگر فراوان است ولی در استان ما باوجود رونق اقتصادی و سرمایه گذار زیاد ولی اسپانسری وجود ندارد، از دیگر مشکلات نبود امکانات و سالن ورزشی است و همچنین افزایش اجاره سالن های ورزشی می باشد

 به عنوان مثال در صورت افزایش ۵۰ هزار تومانی سالن استاد نیز باید مبلغ شهریه زیادتری را از هنرجو بگیرد و این موجبات ترک هنرجو از ورزش و به ابتذال و بذهکاری کشیده شدن آنها و در نهایت تعطیلی باشگاهها را فراهم آورده که اگر مسئولین این ورزش را به عنوان یک کار فرهنگی محسوب کنند بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

اسپانسر چه کمکی می تواند به شما کند و چه سودی برای وی دارد و آیا در صورت حمایت وی از شما، می توانید در مسابقات خوب ظاهر شوید؟

در صورت حمایت اسپانسرازما که هم می تواند حقیقی یا حقوقی باشد، تبلیغات وهمچنین ۲درصد کاهش عوارض و مالیات را برای وی به همراه دارد.

اگر شرایط محیا شود و تیم ملی ایران در قالب تیم بوشهر در ۱۰ وزن به مسابقات عازم شود و اسپانسر فقط با هزینه  ۳۰ الی ۴۰ میلیون تومان از ما حمایت کند بنده تضمین می دهم تیم بوشهر قهرمان جهان خواهد شد، ولی در تیم فوتبال اگر ۴۰ میلیارد تومان نیز هزینه کنند باز هم کم است و نتیجه ای نمی گیرند، نمی دانم چرا مسئولین و اسپانسرها نسبت به ورزش های رزمی که هر نفر از آنها به تنهایی می تواند پرچمجمهوری اسلامی در جهان به اهتزاز درآورد کم لطف هستند که این امر جای تاسف دارد.

 ما در بحث مسابقات هزینه ای نمی گیریم و همیشه با کمترین امکانات وکمترین هزینه تیم بوشهردرکشورازلحاظ مدال یا دوم است و یا سوم و سالی نیست که مقام نیاورد، ما در سال گذشته نیز با هزینه شخصی هنرجوهایم را به مسابقات در کردستان بردم که ۲طلا گرفتند و به عضویت تیم ملی درآمدند.

چه صحبتی با مسئولین دارید؟

ما ورزش کاران هر وقت انتقادمی کنیم مسئولین برعلیه ما می شوند و می گویند چرا انتقاد می کنید و سریعا با ما بد می شوند و هیچ همکاری را با ما نمی کنند و اگر شهردار بوشهر گوشه ای از کار ما را قبول می کرد کامل مشکل ماو ورزش کونگ فو توا استان حل می شد.

 

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false