- 05 اردیبهشت 1394
- ایران و جهان
- کد خبر 27607
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true

سه عضو ارتش سوریه که با هم برادر بودند، به صورت همزمان و در یک منطقه در نبرد با تروریست ها به شهادت رسیدند.
به گزارش "چغادک نیوز"، شهادت چند تن از اعضای یک خانواده در سوریه رخداد عجیبی نیست. ده ها خانواده در این کشور هستند که فرزند اول، دوم، سوم و حتی چهارم خود را در راه دفاع از سوریه در برابر ترویست ها تقدیم وطن کردند.
اما اینکه خانواده ای سه فرزند خود را در یک روز، در یک ساعت و در یک مکان در راه دفاع از سوریه تقدیم وطن کند، قصه ای است که در تاریخ سوریه دیگر تکرار نمی شود.
روز گذشته سه برادر از اعضای یک خانواده همزمان در منطقه «جوبر» در حومه دمشق در نبرد با گروه های تروریستی به شهادت رسیدند.
سروان «عهد معروف»، ستوان «علی معروف» و ستوان «مجد معروف» که هر سه ساکن دمشق بودند، دیروز در نبرد با گروه های تروریستی که به دنبال نفوذ به دمشق هستند، در منطقه «جوبر» در حومه دمشق به شهادت رسیدند.
منطقه «جوبر» از مناطق حومه دمشق است که گروه های تروریستی تلاش دارند با اشغال کامل این منطقه به شهر دمشق برسند، اما نیروهای نظامی سوریه تاکنون با مقاومت در برابر تروریست ها توانستند آنها را در راه رسیدن به هدفشان ناکام بگذارند.
سروان «عهد معروف»

ستوان «علی معروف»

ستوان «مجد معروف»

منبع: ابنا
false
true
false
true