×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۲۶ بهمن - ۱۴۰۳  
false
true
سفر جانشین ولیعهد عربستان به انگلیس

جانشین ولیعهد عربستان سعودی، عصر دیروز- سه‌شنبه به انگلیس سفر کرد تا با مقامات این کشور تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی را بررسی کند.

به گزارش "چغادک نیوز"، «آناتولی» نوشت: «محمد بن نایف بن عبدالعزیز آل سعود» جانشین ولیعهد و وزیر کشور عربستان سعودی، عصر دیروز در سفری رسمی وارد «لندن» پایتخت انگلیس شد.

خبرگزاری رسمی عربستان (واس) با اعلام این خبر نوشت بن نایف در جریان این سفر با مقامات ارشد دولت انگلیس دیدار و درخصوص روابط دوجانبه بین دو کشور «دوست»، تقویت همکاری‌های سیاسی و امنیتی و نیز تحولات منطقه‌ای، بین‌المللی گفت‌وگو خواهد کرد.

وزیر بازرگانی و وزیر مشاور در امور خارجی و نیز شماری از فرماندهان امنیتی و نظامی عربستان محمد بن نایف را در این سفر همراهی می‌کنند.

این نخستین سفر جانشین ولیعهد عربستان سعودی به انگلیس از زمان انتصابش در این سمت در تاریخ ۲۳ ژانویه، محسوب می‌شود.

 
منبع: فارس

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false