- 13 بهمن 1393
- اخبار استان
- کد خبر 33191
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: با کاهش مصرف نمک می توان از انواع بیماری های غیرواگیر همچون بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری کرد.
به گزارش "چغادک نیوز"، دکتر هدایت حسینی مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، افزود: در زمینه مواد غذایی حاوی نمک و برای ارتقای سلامت شهروندان و کاهش بیماری های غیرواگیر همچون بیماری های قلبی و عروقی برنامه های مختلفی در راستای کاهش مصرف نمک در سطح کشور، در حال انجام است.
وی افزود: موضوع کاهش مصرف نمک در فرآورده های غذایی و آشامیدنی تولید شده یکی از اولویت های سیاست های وزارت متبوع است.
حسینی همچنین تصریح کرد: به همین منظور ضمن تعریف کارگروه های تخصصی تغذیه، امنیت غذایی و بازنگری استانداردهای مبتنی بر سبد غذایی مطلوب، اقدامات لازم در زمینه کاهش میزان نمک در محصولات غذایی و آشامیدنی به عمل آمده است.
منبع: مهر
false
true
false
true