true

امام جمعه چغادک گفت: با توجه به استقبال گسترده مردم و درخواستهای مکرر آنها در حال حاظر در تدارک برنامه پیاده روی از شهر چغادک تا امامزاده جعفر آبطویل در ایام فاطمیه دوم مصادف با شهادت حضرت زهراء(س) و ۱۴ فروردین ماه می باشیم.
به گزارش "چغادک نیوز"،
حجت الاسلام سید مجید موسوی روز گذشته درجمع مسئولین هیاتهای مذهبی ضمن تاکید بر گسترش فرهنگ عاشورایی در شهر چغادک اظهارداشت : عمده ترین حرکت عاشورایی که در شهر چغادک در حال انجام است راه اندازی شبکه گسترده امر به معروف و نهی از منکر بوسیله خود مردم می باشد که می توان با این کارها شهری عاشورایی داشت.
امام جمعه چغادک با اشاره به پیاده روی بزرگ چغادکی ها از چغادک تا ضریح خیمه گاه در بوشهراعلام کرد : با توجه به استقبال گسترده مردم و درخواستهای مکرر آنها در حال حاظر در تدارک برنامه پیاده روی از شهر چغادک تا امامزاده جعفر آبطویل در ایام فاطمیه دوم مصادف با شهادت حضرت زهراء(س) و ۱۴ فروردین ماه می باشیم.
false
true
false
true