×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۲۲ فروردین - ۱۴۰۰  
false
true
این بستنی‌ها مملو از میکروب است؛ نخورید

مدیرکل استاندارد تهران با تأکید بر توقیف حدود ۳۶ هزار بستنی غیراستاندارد در سال گذشته در این استان، نسبت به مصرف بستنی‌های بدون نشان استاندارد هشدار داد.

به گزارش "چغادک نیوز"، این بستنی‌ها که غیراستاندارد بودند از مراکز تولید و عرضه در استان و توسط بازرسان و کارشناسان استاندارد در سال ۹۳ توقیف شده است.

براساس این گزارش، از آنجا که بستنی از خامه، شیر، تخم‌مرغ، ژلاتین، شکر، مغز خشکبار، میوه‌ها و طعم‌دهنده‌ها تشکیل می‌شود از حساسیت زیادی برخوردارند و در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی، احتمال بروز هر نوع آلودگی و به تبع آن ایجاد مسمومیت در مصرف‌کننده افزایش می‌یابد؛ به همین منظور در خرید این خوراکی باید به تاریخ تولید و انقضا و نشان استاندارد توجه کرد.

از دیگر نکاتی که در مصرف بستنی‌های بسته‌بندی شده باید مورد توجه داشت، نگهداری بستنی در فریزر و سردخانه های ۱۸ـ درجه سانتیگراد و نرم نبودن بستنی (بستنی نرم‌شده قابل مصرف نیست، چون میکروب‌ها در آن به شدت زیاد می‌شود) است، چنانچه بستنی هر چند کوتاه‌مدت، از دمای ۱۸ـ خارج شود و مجدداً به این دما بازگردانده شود، متحمل شوک حرارتی شده و کشدار و آدامس‌گونه و در نتیجه غیرقابل مصرف می‌شود.

در مورد بستنی‌های باز و فله‌ای نیز که خوردن آن توصیه نمی‌شود،نکاتی از این قبیل را باید مورد توجه داشت: بستنی سنتی باید از شیر پاستوریزه تهیه شود، ظروف و قاشق‌های برداشتن بستنی مرتباً باید تعویض شود، بستنی را باید در قیف یا لیوان کاغذی استفاده کرد؛ زیرا ریختن بستنی در ظرف‌های بلور و مخلوط کردن آن با هم، عامل سرایت بیماری می‌شود.

منبع: روابط عمومی اداره‌کل استاندارد استان تهران

 

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false