- 21 مرداد 1398
- صفحه اصلی چغادک نیوز
- کد خبر 65332
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

به گزارش چغادک نیوز: تور رسانه ای عمران و توسعه به همت معاونت عمرانی استانداری بوشهر به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد و در این تور رسانه ای از پروژه های مهم عمرانی استان از جمله راه آهن شیراز به بوشهر، ساخت سد خائیز، پروژه آبیاری نخیلات دشتستان، پروژه بیمارستان هسته ای استان بوشهر و آبشیرین کن بوشهر بازدید به عمل آمد.
معاون عمرانی استانداری بوشهر در حاشیه این تور رسانه ای با اشاره به پروژه راه آهن، گفت: موضوع راه آهن در استان بوشهر قدمت ۱۰ ساله دارد که با توجه به شرایط اقتصادی پروژه متوقف شده بود.
مهرداد ستوده افزود: با توجه به پیگیری های مسئولین استانی و تامین اعتبارات پروژه راه آهن بوشهر انجام و عملیات اجرای آن آغاز شده است که پیشرفت ۱۲ درصدی دارد.
وی با بیان اینکه در مجلس شورای اسلامی قدرت چانه زنی کمتری نسبت به سایر استانها داریم، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی که وجود دارد با همکاهنگی مسئولین اجرایی و نمایندگان استان نگذاشته ایم پروژه های اصلی و کلیدی استان متوقف شودو در تلاش هستیم تا تابستان سال آینده مشکل کم آبی نداشته باشیم.
ستوده ابراز کرد: طی یکسال و نیم اخیر در حوزه آّرسانی در استان بوشهر انقلاب صورت گرفته است که معادل کل دولت دوازدهم اقدامات عمرانی صورت گرفته است که تا سال ۱۴۰۰ حدود ۱۵۰ هزار مترمکعب آب در اختیار مردم قرار میگیرد.
معاون عمرانی استانداری بوشهر با اشاره به آبیاری نخیلات، ابراز کرد: برای آبیاری تحت فشار بعداز تامین اعتبار مهمترین موضوع فرهنگ سازی استقبال کشاورزان از نوع آبیاری است که بتوانیم از منابع آبی به صورت بهینه استفاده کنیم.
حسین باشی زادگان سرپرست آب منطقه ای استان بوشهر در بازدید خبرنگاران از سد خائیز گفت: دوره عرضه منابع آب با توجه به شرایط و اقلیم سپری شده است و براساس عرضه و تقاضا عملیات اجرایی در روند پروژه های آب رسانی انجام می شود. که در این راستا ۱۳هزار چاه برای منابع زیرزمینی ایجاد شده است.
سرپرست آب منطقه ای استان بوشهر اظهار کرد: سد رئیسعلی دلواری جهت تامین منابع آبی استان بوشهر در دست اقدام است که با بهره برداری است که ۶۹۵ میلیون متر مکعب آب استان تامین می کند؛ برای رفع مشکل کم آبی در استان بوشهر پنج سد در دست اقدام است.
باشی زادگان با اشاره به سد خائیز عنوان کرد: سد خائیز تنگستان در حال انجام است و در بهمن سال ۹۹ به بهره برداری خواهد رسید، این سد حجم مخزن ۱۵/۶۶ میلیون متر مکعب و حجم قابل تنظیم ۳/۹ میلیون متر مکعب به بهره برداری خواهد رسید.
وی عنوان کرد: هدف از ساخت سد خائیز جلوگیری از تخلیه منابع آب سطحی حوضه رودخانه شیرین به خلیج فارس، تامین آب مطمئن جهت آبیاری نخلستان های اهرم و کنترل سیلاب است که با احداث آن ۶۸۱ هکتار نخیلات پائین دست در طرح بهبود زیر کشت خواهد رفت.
فرزاد رستمی مدیر کل راه و شهرسازی استان بوشهر در حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژه راه آهن شیراز به بوشهر، گفت: پروژه راه آهن بوشهر در چند قطعه در حال انجام است که در قطعه ۱۰ پروژه ۱۷ پل خاص طراحی شده است و دوکیلو متر و ۱۰۰ طول تونل های این پروژه است.
مدیر کل راه و شهر سازی استان بوشهر افزود: در پروژه راه آهن دو ایستگاه در قطعه ۱۰ قرار دارد که یکی در اهرم جهت خدمات مسافربری ایجاد خواهد شد.
رستمی با اشاره به اینکه قطعه ۱۱ راه آهن ۷۰درصد پیشرفت فیزیکی دارد، ابراز کرد: در قطعه ۱۲،۱۳ و ۱۴ مسیر راه آهن از اهرم به سمت عسلویه خواهد رفت و طول این پروژه ۴۴۰ کیلومتر است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص تامین ریل، خاطرنشان کرد: برای مقابله با تحریم ها برای تامین ریل قطار از تولیدات داخلی استفاده خواهیم کرد.
بیژنی معاون دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر در بازدید از پروژه بیمارستان هسته ای گفت: پروژه بیمارستان هسته ای بوشهر با زیربنای ۸هزار متر مربع و اعتبار ۶۴۰۰۰۰ میلیون ریال از سال ۹۶ آغاز شده است که ۱۰ تخت درمانی به مجموعه درمان استان اضافه خواهد کرد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر افزود: پروژه بیمارستان هسته ای براساس قرارداد باید ابتدای سال ۹۸ به بهره برداری می رسید که براساس افزایش قیمت تا هفته دولت نیز پروژه تکمیل و به بهره برداری نمی رسد.
مدیر عامل آب روستایی استان بوشهر گفت: مجموعه آب روستایی استان بوشهر حدود ۷۰۰ ملیارد تومان جهت تامین منابع آبی استان هزینه کرده است و حدود ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه آبرسانی آماده اجرا است.
طاهریان پور بیان کرد: طی یکسال و نیم اخیر حدود ۷ روستا از آب شرب برخوردار شده اند و ۹۰۰ کیلومتر نوسازی شبکه انجام شده است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار سپاس در خصوص تامین آب روستاهای نوار ساحلی، خاطرنشان کرد: در ابتدای سال جاری با افزایش مسافران و گردشگران برخی از روستاهای نوار ساحلی دچار چالش جدی کم آبی شدند که با مدیریت انجام شده در منابع تامین آب ۴۰درصد کاهش بحران داشتیم.
مدیر عامل آب روستایی استان بوشهر تصریح کرد: در حال حاضر در برخی مناطق آبرسانی به وسیله تانکر انجام می شود که برای مدیریت بهتر آب نیازمند همکاری و همراهی مردم هستیم. /انتهای پیام