سید محسن پیامی مدیر خبرگزاری برنا در بوشهر شد

به گزارش چغادک نیوز: با حکم مدیرعامل خبرگزاری برنا، سید محسن پیامی به‌عنوان مدیر خبرگزاری برنا در استان بوشهر منصوب شد. در متن حکم صادره، به سوابق درخشان، تعهد کاری و تجربیات رسانه‌ای ایشان در حوزه ارتباطات و خبر اشاره شده است.

در این حکم بر اهمیت گسترش فعالیت‌های رسانه‌ای، تقویت جریان اطلاع‌رسانی، انعکاس دقیق اخبار و ارتقای سطح آگاهی عمومی تأکید شده است.

مدیرعامل خبرگزاری برنا ابراز امیدواری کرده است که با استفاده از ظرفیت‌های استان بوشهر و همکاری فعال با اصحاب رسانه، مجموعه برنا در این استان بتواند در مسیر توسعه اطلاع‌رسانی و تحقق اهداف رسانه‌ای، گام‌های مؤثری بردارد.

درباره‌ی فاطمه جوشن

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *