×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۸ تیر - ۱۴۰۴  
false
true
تحقیر موشکی؛ هدف قرار گرفتن برج نماد فناوری روز اسرائیل با تکنولوژی موشکی ۱۰ سال پیش ایران!

به گزارش چغادک نیوز به نقل از خبرگزاری دانشجو ؛ درمصاحبه اخیر سخنگوی سپاه،جزییاتی از موج هجدهم عملیات وعده صادق ۳ تشریح شد که به طور خاص از شکار برج Sailtower حیفا، نماد فناوری های مدرن اسراییل توسط موشک قدر اف نام بردند که فراتر از بعد عملیاتی، پیام نهانی در خود داشت که نشان از آمادگی تکنولوژیک ایران و همچنین انبوه موشک های آماده پرتاب برای موج های بعدی میداد.

«وعده صادق ۳»، نامی که تا ابد در تاریخ منازعات منطقه ثبت خواهد شد، نه یک درگیری نظامی صرف، که یک شوک راهبردی عمیق به پیکره رژیم صهیونیستی است. سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تشریح جزئیات این عملیات، از «ابتکارات جدید» در طرح‌ریزی موشکی و پهپادی خبر داد؛ ابتکاراتی که ثمره آن، فروریختن اسطوره امنیت و برتری فناورانه اسرائیل در برابر چشم جهانیان بود. در میان ۱۴ نقطه استراتژیک نظامی که در حیفا و تل‌آویو با دقت و قدرت هدف قرار گرفتند، یک نام بیش از همه می‌درخشد و عمق این تحقیر را به نمایش می‌گذارد: برج بادبان (Sail Tower) در قلب حیفا.

این عملیات یک پیام روشن و کوبنده داشت: ایران برای به چالش کشیدن نماد فناوری و نوآوری روز اسرائیل، حتی نیازی به استفاده از سقف تکنولوژی موشکی خود ندارد. یک موشک بالستیک قدر F، که نزدیک به یک دهه پیش از آن رونمایی شده بود، کافی بود تا بلندترین برج حیفا و مغز متفکر نرم‌افزاری ماشین جنگی اسرائیل را به لرزه درآورد و به آتش بکشد. این ضربه، بیش از آنکه یک پیروزی نظامی باشد، یک پیروزی نمادین و روان‌شناختی بود.

برج بادبان: نماد تکنولوژی آینده اسراییل که زیر ضربه پیرمرد موشک های ایران رفت

برج بادبان (به عبری: میگدال هامفراس) صرفاً یک آسمان‌خراش اداری در خط ساحلی حیفا نیست. این برج ۲۹ طبقه با معماری شاخص خود که شبیه یک بادبان کشتی است، نمادی از مدرنیته، پیشرفت و قدرت اقتصادی-فناورانه اسرائیل به شمار می‌رود. این برج، ویترین شهری بود که به عنوان یکی از قطب‌های فناوری و نوآوری رژیم صهیونیستی شناخته می‌شود. اما اهمیت استراتژیک آن بسیار فراتر از نمای زیبای آن است.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، اطراف این برج میزبان دفاتر کلیدی وزارت جنگ و شرکت‌های پیشرفته‌ای بود که در لبه تکنولوژی نظامی فعالیت می‌کنند. در میان این شرکت‌ها، نام «AI12 Labs» به عنوان یک مرکز توسعه هوش مصنوعی خودنمایی می‌کند. این شرکت‌ها و ده‌ها تیم نرم‌افزاری دیگر مستقر در این برج، «مغز» الگوریتم‌های پهپادی، سامانه‌های هدف‌گیری هوشمند، جنگ الکترونیک و امنیت سایبری ارتش اسرائیل را تشکیل می‌دادند. آن‌ها کدهایی را می‌نوشتند که ماشین جنگی اسرائیل را هدایت می‌کرد و به آن برتری می‌بخشید و موشک ایرانی دقیقا این مراکز را که در مجاورت برج بادبان بودند را شکار کردند که در کنار نابودی کامل این شرکت های تولید کننده تسلیحات کشتار جمعی، برج مذکور هم آسیب جدی دید.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false