فعال اقتصادی اهل بوشهر مسئول ستاد فرهیختگان قالیباف در کشور گرجستان شد

به گزارش چغادک نیوز: طی حکمی از سوی ستاد انتخاباتی اقشار محمد باقر قالیباف کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، کیارش ایراندوست به عنوان مسئول ستاد فرهیختگان قالیباف در کشور گرجستان منصوب شد.

 

تعیین مسئول ستاد در کشورهای خارجی برای تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری برای اولین در تاریخ کشور انجام شده و تنها ستاد فرهیختگان قالیباف بوده است که پای خود را فراتر از مرزها برداشته تا از توان حامیان خود در خارج از کشور نیز بهره ببرد و اقدام به صدور احکام مسئولیت در گرجستان کرده است.

 

انتخابات ریاست جمهوری همزمان در کشور و سفارت ایران در گرجستان نیز برگزار می شود و کیارش ایراندوست با رایزنی های متعددی که در این کشور انجام داده است، قرار است ایرانیان مقیم در این کشور را به حضور در پای صندوق های رای تشویق نماید تا به قالیباف رای اعتماد دهند و شاهد حضور حماسی مردم در این کشور نیز باشیم.

 

کیارش ایراندوست از چهره های انقلابی اهل استان بوشهر است که در ادوار مختلف انتخابات همیشه پای ثابت انتخابات در استان بوده و مسئولیت ستادهای متعددی را در انتخابات مجلس، ریاست جمهوری و شورای شهر بر عهده داشته است.

 

وی دکتری مدیریت می باشد و هم اکنون در شهر تفلیس کشور گرجستان مشغول به فعالیت اقتصادی بوده و به عنوان یکی از کارآفرینان مطرح این شهر به شمار می رود./انتهای پیام

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

هشدار به مسئولین استان بوشهر/ جمع‌آوری کارت سوخت جایگاه‌ها بدون اجرای مصوبه دورکاری، به کمبود سوخت و اعتراض مردم منجر می شود.

در آستانه اجرای طرح جمع‌آوری کارت‌های سوخت جایگاه‌ها در بوشهر، هنوز به دلیل نامعلوم دورکاری کارکنان ادارات مصوب نشده و در حالی که کارمندان ادارات استان از شهرها و روستاهای همجوار با مسافت زیاد به محل کار می‌آیند، در پایان ماه با کمبود سوخت مواجه می‌شوند و جمع آوری کارت ها بدون تمهیدات لازم، می‌تواند به کمبود سوخت و اعتراض مردمی منجر شود که استاندار باید فوراً تکلیف دورکاری و شفاف سازی در این خصوص را روشن کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *