آزادی ۴ صیاد زندانی ایرانی در کشور قطر

به گزارش چغادک نیوز به نقل از تسنیم؛  یونس باربرز اظهار داشت:  ۴ صیاد شهرستان دیر ۲۰ ماه در زندان قطر بودند که با تلاش وزارت امورخارجه، آیت‌الله حسینی بوشهر، استانداری و مقامات قضایی کشور آزاد شدند و یکشنبه به کشور برمی‌گردند.

وی افزود: این ۴ صیاد زندانی از اهالی شهرستان دیر در جنوب بوشهر هستند که برای انجام صید و صیادی و خرابی موتور قایق صیادی آنان وارد آب‌های قطر شده و بازداشت شدند.

فرماندار دیر گفت: از زمانی که متوجه بازداشت این صیادان تلاش‌های زیادی برای آزادی آنان انجام شد که منجر به آزادی این صیادان شده و به آغوش خانواده باز می‌گردند.

باربرز از صیادان درخواست کرد که در انجام صید و صیادی مراقب باشند که حریم و مرز دریایی رعایت کنند تا منجر به دستگیری و بازداشت آنان نشود.

درباره‌ی احسان ....

حتما ببینید

هشدار به مسئولین استان بوشهر/ جمع‌آوری کارت سوخت جایگاه‌ها بدون اجرای مصوبه دورکاری، به کمبود سوخت و اعتراض مردم منجر می شود.

در آستانه اجرای طرح جمع‌آوری کارت‌های سوخت جایگاه‌ها در بوشهر، هنوز به دلیل نامعلوم دورکاری کارکنان ادارات مصوب نشده و در حالی که کارمندان ادارات استان از شهرها و روستاهای همجوار با مسافت زیاد به محل کار می‌آیند، در پایان ماه با کمبود سوخت مواجه می‌شوند و جمع آوری کارت ها بدون تمهیدات لازم، می‌تواند به کمبود سوخت و اعتراض مردمی منجر شود که استاندار باید فوراً تکلیف دورکاری و شفاف سازی در این خصوص را روشن کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *