به گزارش چغادک نیوز: غلامرضا ابراهیمی تنها مداحی که کاندیدای انتخابات بوده و از وی به عنوان یکی از جوانترین کاندیداهای مجلس دوازدهم در حوزه بوشهر، گناوه و دیلم یاد می کنند، ثبت نام خود را جهت حضور در انتخابات نهایی کرد.
غلامرضا ابراهیمی از مداحان اهل بیت و مدافعان حرم، کارمند اسبق بخش خصوصی حراست شرکت پایانه های صادرات مواد نفتی و کارمند اسبق حراست مخابرات استان بوده و بازرس سازمان بازرسی کل استان بوشهر و نائب رییس کانون مداحان استان بوشهر بخشی از سوابق وی می باشد.
وی از انقلابیون بوشهر بشمار رفته و امید دارد با روابط عمومی بسیار و مردم داری که داشته بتواند آراء خاکستری و همچنین جوانان زیادی را به خود جذب نماید؛ وی تاکنون جلسات مکرری را افراد سرشناس در حوزه انتخابیه برگزار کرده است .
پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز اخبار سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ورزشی استان بوشهر را از طریق پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز؛ ببینید