×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۲۸ تیر - ۱۴۰۴  
false
true
توقیف شناور حامل ۷.۲ میلیارد تومان پارچه خارجی قاچاق در بوشهر

به گزارش چغادک نیوز به نقل از تسنیم، سرهنگ یدالله شرفی با اشاره به تقویت زیرساخت‌های شناور و خودروی مرزبانی استان بوشهر خبر داد و اظهار داشت: با تقویت این تجهیزات امکان حضور شناورهای مرزبانی تا اعماق مختلف مرز دریایی خلیج‌فارس فراهم شده است.

وی برخورد با قاچاق در ابعاد سوخت، کالا و مواد مخدر را در اولویت برنامه‌های مرزبانی استان بوشهر دانست و بیان کرد: مرزبانی استان بوشهر با اشراف اطلاعاتی و آمادگی عملیاتی با هرگونه تخلف در سواحل و مرز دریایی خلیج‌فارس برخورد می‌کند.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر از شناسایی شناور حامل محموله کالای خارجی قاچاق در  اسکله بندر ریگ گناوه خبر داد و بیان کرد: با هوشیاری مرزبانان و همکاری مأمورین گمرک، یک فروند شناور باری حامل حجم زیادی پارچه قاچاق شناسایی و توقیف شد.

شرفی با اشاره به کشف پارچه خارجی قاچاق به وزن بیش از ۱٫۲ تن از شناور توقیفی گفت: در بررسی شناور توقیف شده، ۱۴ هزار و ۴۰۰ متر به وزن ۱٫۲ تن پارچه خارجی کشف شد.

وی با اشاره به دستگیری یک متهم در این عملیات خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش محموله قاچاق کشف شده را ۷٫۲ میلیارد تومان برآورد کردند که پس از تکمیل پرونده مقدماتی به همراه متهم تحویل مراجع ذیصلاح شد.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false