آخرین خبرها

توقیف شناور حامل ۷.۲ میلیارد تومان پارچه خارجی قاچاق در بوشهر

به گزارش چغادک نیوز به نقل از تسنیم، سرهنگ یدالله شرفی با اشاره به تقویت زیرساخت‌های شناور و خودروی مرزبانی استان بوشهر خبر داد و اظهار داشت: با تقویت این تجهیزات امکان حضور شناورهای مرزبانی تا اعماق مختلف مرز دریایی خلیج‌فارس فراهم شده است.

وی برخورد با قاچاق در ابعاد سوخت، کالا و مواد مخدر را در اولویت برنامه‌های مرزبانی استان بوشهر دانست و بیان کرد: مرزبانی استان بوشهر با اشراف اطلاعاتی و آمادگی عملیاتی با هرگونه تخلف در سواحل و مرز دریایی خلیج‌فارس برخورد می‌کند.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر از شناسایی شناور حامل محموله کالای خارجی قاچاق در  اسکله بندر ریگ گناوه خبر داد و بیان کرد: با هوشیاری مرزبانان و همکاری مأمورین گمرک، یک فروند شناور باری حامل حجم زیادی پارچه قاچاق شناسایی و توقیف شد.

شرفی با اشاره به کشف پارچه خارجی قاچاق به وزن بیش از ۱٫۲ تن از شناور توقیفی گفت: در بررسی شناور توقیف شده، ۱۴ هزار و ۴۰۰ متر به وزن ۱٫۲ تن پارچه خارجی کشف شد.

وی با اشاره به دستگیری یک متهم در این عملیات خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش محموله قاچاق کشف شده را ۷٫۲ میلیارد تومان برآورد کردند که پس از تکمیل پرونده مقدماتی به همراه متهم تحویل مراجع ذیصلاح شد.

درباره‌ی gholipoor

حتما ببینید

پای کار مدافعان وطن؛ پازارگاد در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان چه کرد؟

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه، با اهدای لوح تقدیر به دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، از حمایت‌های این شرکت از نیروهای مسلح و پشتیبانی‌های لجستیکی آن از مدافعان وطن در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *