امیرعبداللهیان: ابتکارات عمان برای بازگشت همه طرف‌ها به تعهدات برجام را دریافت کردیم

به گزارش چغادک نیوز به نقل ازایرنا، حسین امیرعبداللهیان درباره سفر وزیر خارجه عمان به تهران و موضوعات مطرح شده در دیدار دوجانبه، گفت: ما دیدار سران دوکشور را در هفته‌های گذشته با سفر سلطان عمان به تهران داشتیم لذا پیگیری توافقات و اسنادی که در جریان دو دیدار روسای دو کشور طی یکسال گذشته انجام شد، در دستور کار جدی ما بود.

وزیر امور خارجه در ادامه به طرح برخی مسائل منطقه‌ای و بین المللی و گفتگو و تبادل نظر وزرای خارجه ایران و عمان اشاره کرد و افرود: طرف عمانی و وزیر خارجه این کشور موضوعاتی را پیگیری می‌کند که به تقویت گفتگوهای منطقه‌ای بین دو کشور کمک می‌کند.

امیرعبداللهیان یادآور شد: در همین راستا ما پیشنهاد تشکیل مجمع گفتگو و همکاری منطقه‌ای کشورهای حوزه خلیج فارس (۶ همسایه جنوبی و ۲ همسایه شمالی عراق و ایران) را مطرح کردیم و احتمالا کشور یمن هم می‌تواند به این فرایند اضافه شود، در دیدار با همتای عمانی خود درباره چگونگی فعالیت این مجمع بحث و گفتگو کردیم.

وی تصریح کرد: عمان برای نزدیک کردن دیدگاه‌ها با هدف بازگشت همه طرف‌ها به تعهداتشان در برجام تلاش می‌کند و در این رابطه هم ابتکاراتی از طرف عمان مطرح شد که مورد بحث و تبادل نظر قرار دادیم.

درباره‌ی zahra mozafari

حتما ببینید

رهبر انقلاب: خطرناک‌تر از ناو، سلاحی است که آن را به قعر دریا می‌فرستد

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم تبریز و آذربایجان شرقی، امسال را سالی عجیب و پرحادثه خواندند و «پیروزی ملت در جنگ ۱۲روزه»، «به خاک‌نشاندن فتنه مهم و سنگین دی‌ماه» و «حضور پرشکوه مردم در دو راهپیمایی عجیب ۲۲دی و ۲۲بهمن» را نشانه اقتدار و زنده بودن ملت عزیز ایران برشمردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *