۳واحد‌صنفی دیگر در بوشهر به دلیل کشف حجاب پلمب شد

به گزارش چغادک نیوز: شنیده ها حکایت از آن دارد، در راستای برخورد با بی حجابی و پوشش های نامتعارف صبح امروز ۳ واحد صنفی در مرکز شهر بوشهر واقع در خیابان لیان غربی پاساژ راکسل با وجود تذکرات و اخطاریه های قبلی مبنی بر رعایت قانون، پلمب شده است.

گفته می شود، مسئولین استان و شهرستان بوشهر بر لزوم برخورد با افراد کشف حجاب تاکید داشته و طی مصوبات مختلفی کمیته عفاف و حجاب را در ادارات و قرارگاه مردمی عفاف و حجاب را راه اندازی نموده اند و بر اساس مصوبه ای که در خصوص برخورد با بی حجابی داشته اند به ترتیب در حال اخطار به واحد‌های صنفی هستند که در صورت عدم تمکین، اقدام به پلمب آنها می نمایند.

اتاق اصناف بوشهر نیز کماکان موضع و اظهار نظری در مورد پلمب ۵ واحد صنفی در روزهای گذشته و ۳ پلمب امروز اظهار نظری نکرده است ولی شنیده می شود مدیر این اتاق نیز در مرکز شهر بوشهر به واحد‌های صنفی اخطار عفاف و حجاب داده است.

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

هشدار به مسئولین استان بوشهر/ جمع‌آوری کارت سوخت جایگاه‌ها بدون اجرای مصوبه دورکاری، به کمبود سوخت و اعتراض مردم منجر می شود.

در آستانه اجرای طرح جمع‌آوری کارت‌های سوخت جایگاه‌ها در بوشهر، هنوز به دلیل نامعلوم دورکاری کارکنان ادارات مصوب نشده و در حالی که کارمندان ادارات استان از شهرها و روستاهای همجوار با مسافت زیاد به محل کار می‌آیند، در پایان ماه با کمبود سوخت مواجه می‌شوند و جمع آوری کارت ها بدون تمهیدات لازم، می‌تواند به کمبود سوخت و اعتراض مردمی منجر شود که استاندار باید فوراً تکلیف دورکاری و شفاف سازی در این خصوص را روشن کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *