رستوران و جواهرفروشی «علی دایی» پلمب شد

به گزارش چغادک نیوز به نقل از فارس  کسب  اطلاع کرد که رستوران و مغازه جواهرفروشی «علی دایی» پلمب شد.

دایی در همراهی با فراخوان ضدانقلاب اعلام کرده بود که فروشگاه‌ها‌یش در روزهای ۱۴ الی ۱۶ آذرماه تعطیل است.

وی پیش از این در ماجرای «اسرا پناهی» دروغ  ضدانقلاب را تکرار کرد و بعد از روشن شدن حقیقت هیچ اصلاحی در مواضعش نکرد؛ اسرا پناهی دختر نوجوانی بود که با  خوردن قرص برنج خودکشی کرده بود و ضد انقلاب بدون اینکه وی ربطی به اغتشاشات داشته باشد ادعا کرده بودند که این دختر در مدرسه شاهد اردبیل توسط نیروهای امنیتی کشته شده است.

درباره‌ی zahra mozafari

حتما ببینید

هشدار به مسئولین استان بوشهر/ جمع‌آوری کارت سوخت جایگاه‌ها بدون اجرای مصوبه دورکاری، به کمبود سوخت و اعتراض مردم منجر می شود.

در آستانه اجرای طرح جمع‌آوری کارت‌های سوخت جایگاه‌ها در بوشهر، هنوز به دلیل نامعلوم دورکاری کارکنان ادارات مصوب نشده و در حالی که کارمندان ادارات استان از شهرها و روستاهای همجوار با مسافت زیاد به محل کار می‌آیند، در پایان ماه با کمبود سوخت مواجه می‌شوند و جمع آوری کارت ها بدون تمهیدات لازم، می‌تواند به کمبود سوخت و اعتراض مردمی منجر شود که استاندار باید فوراً تکلیف دورکاری و شفاف سازی در این خصوص را روشن کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *