فاز اول آب‌شیرین کن بوشهر به بهره برداری رسید

به گزارش چغادک نیوز: در سومین روز از هفته دولت با حضور رییس سازمان انرژی اتمی، استاندار و فرماندار بوشهر و مسولین استان، فاز اول پروژه آب‌شیرین کن ۴ بوشهر  در قالب خرید تضمینی آب از تاسیسات نمک زدایی افتتاح و به بهره برداری رسید.

ظرفیت این آب‌شیرین کن ۱۷ هزار متر مکعب در شبانه روز می باشد و با بهره برداری از فاز اول آن ۷ هزار متر مکعب در شبانه روز به ظرفیت آب استان افزوده شده و ۲ هزار را پوشش خواهد داد.

این پروژه از آذرماه سال ۱۴۰۰ با اعتبار کلی ۲۴۰ میلیارد تومان شروع شده و در فاز اول آن ۱۸۰ میلیارد تومان تاکنون هزینه شده است.

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

هشدار به مسئولین استان بوشهر/ جمع‌آوری کارت سوخت جایگاه‌ها بدون اجرای مصوبه دورکاری، به کمبود سوخت و اعتراض مردم منجر می شود.

در آستانه اجرای طرح جمع‌آوری کارت‌های سوخت جایگاه‌ها در بوشهر، هنوز به دلیل نامعلوم دورکاری کارکنان ادارات مصوب نشده و در حالی که کارمندان ادارات استان از شهرها و روستاهای همجوار با مسافت زیاد به محل کار می‌آیند، در پایان ماه با کمبود سوخت مواجه می‌شوند و جمع آوری کارت ها بدون تمهیدات لازم، می‌تواند به کمبود سوخت و اعتراض مردمی منجر شود که استاندار باید فوراً تکلیف دورکاری و شفاف سازی در این خصوص را روشن کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *