درخواست اعتباری برای استان نداریم فقط منابع مالیاتی مان را پس دهید/از شرکت شهرک های کشاورزی شکایت داریم، پول ما را پس نمی دهد

به گزارش چغادک نیوز: احمد محمدی زاده در نشست شورای اداری استان بوشهر که با حضور معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی برگزار شد خواستار توجه ویژه به استان شده و اظهار داشت: همه مصوبات رئیس جمهور برای استان بجز دو مصوبه که بودجه آن متمرکز در وزارت خانه بوده محقق شده و در اینجا لازم می دانم شکایت خود را از شرکت شهرک های کشاورزی اعلام دارم که منابع ما را در اختیار گرفته و پس نمی دهد.

استاندار بوشهر با بیان اینکه منابع مالیاتی ما در سال جاری حدود ۱۳ هزار میلیارد می باشد، افزود: ما درخواست اعتباری از دولت نداریم فقط منابع و درآمدهای مالیاتی مان را به ما پس بدهید تا استان را راهبری کنیم.

وی با درخواست اینکه صنعت را وادار کنید که منابع خود را در بانکهای استان سپرده کنند اضافه کرد: سپرده گذاری منابع صنعت در بانکهای پایتخت باعث افزایش املاک شده است که لازم است به آنها ابلاغ شود منابع را به استان منتقل کنند تا رونق اقتصادی شکل گیرد.

وی خاطر نشان کرد: در همه دنیا عرف است صنعتی که در یک منطقه مستقر شد باید بین یک تا سه درصد از سود خود را در راه مسولیت های اجتماعی آن منطقه هزینه کند و ما هم درخواست داریم به این مسولیت عمل نمایند.

محمدی زاده تصریح کرد: ما ۵۰ نوع خرما داریم که صنایع مستقر در استان حتی خرمای خود را از خارج استان تامین می کنند که لازم است رییس جمهور به این صنایع ابلاغ کند از کالاهای تولیدی استان استفاده کنند تا باعث رونق تولید و ایجاد انگیزه شود.

وی افزود: در حوزه درمان مشکلات زیادی داریم و اوضاع ما بحرانی است و در موضوع تخت های بیمارستانی وضع فلاکت باری داریم که درخواست داریم این موضوع مورد توجه قرار گیرد.

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

هشدار به مسئولین استان بوشهر/ جمع‌آوری کارت سوخت جایگاه‌ها بدون اجرای مصوبه دورکاری، به کمبود سوخت و اعتراض مردم منجر می شود.

در آستانه اجرای طرح جمع‌آوری کارت‌های سوخت جایگاه‌ها در بوشهر، هنوز به دلیل نامعلوم دورکاری کارکنان ادارات مصوب نشده و در حالی که کارمندان ادارات استان از شهرها و روستاهای همجوار با مسافت زیاد به محل کار می‌آیند، در پایان ماه با کمبود سوخت مواجه می‌شوند و جمع آوری کارت ها بدون تمهیدات لازم، می‌تواند به کمبود سوخت و اعتراض مردمی منجر شود که استاندار باید فوراً تکلیف دورکاری و شفاف سازی در این خصوص را روشن کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *