به گزارش چغادک نیوز : در سومین روز از هفته دولت با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ، استاندار بوشهر و مقامات محلی، دبیرستان خیر ساز دوازده کلاسه توحید در محل کمپ توحید به مرحله بهره برداری رسید.
این ساختمان آموزشی در زمینی به مساحت چهار هزار و ۵۳۱ متر مربع که زمین آن از سوی طرح نیروگاه اتمی بوشهر و در راستای ایفای نقش مسئولیت های اجتماعی احداث گردیده است.
این مدرسه دارای ۶ کلاس نظری ، ۶ کلاس تجربی به همراه دفاتر دبیران ، آزمایشگاه، کتابخانه ، سالن همایش چندمنظوره و نمازخانه است که به آموزش و پرورش تحویل داده شد.
این ساختمان مجهز به سیستم اعلام حریق هوشمند، اطفا حریق، سیستم های صوت و تلفن مرکزی و شبکه کامپیوتر مرکزی است.
پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز اخبار سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ورزشی استان بوشهر را از طریق پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز؛ ببینید