نمایش اختصاصی مستند دیدار جمعی از طنزپردازان کشور با رهبر معظم انقلاب

به گزارش چغادک نیوز: روابط عمومی حوزه هنری استان بوشهرخبرداد؛ امید پارسایی فر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: چهارمین قسمت از سری مستندهای «غیررسمی» که به دیدار حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای با شاعران و ادیبان طنزپرداز در سال ۱۳۹۸ اختصاص داشته است توسط حوزه هنری استان بوشهر اکران اختصاصی خواهد داشت.

رئیس حوزه هنری استان بوشهر ضمن تأکید بر اهمیت اکران این مستند قبل از پخش رسمی آن از رسانه ملی افزود: با توجه به اهمیت طنز اندیشمندانه و دغدغه مند در هنر و فرهنگ انقلاب اسلامی، این اکران اختصاصی فرصتی است تا هنرمندان و اندیشمندان استان در فضایی تخصصی، این مستند جذاب را تماشا کرده و درباره ابعاد مختلف آن بحث و گفتگو کنند.

وی افزود : در این مستند تصاویر و لحظات جذابی از دیدار هنرمندان با مقام معظم رهبری برای نخستین بار پخش خواهد شد.

پارسایی فر ضمن دعوت از فرهیختگان استان جهت شرکت در این برنامه افزود: از فعالان فرهنگی و هنری و اجتماعی، جبهه فرهنگی ، اهالی رسانه و مطبوعات به تماشای این مستند دعوت به عمل می‌آید.

امید پارسایی فر در پایان یادآور شد: اکران اختصاصی سری مستندهای «غیررسمی» روز شنبه ساعت ۱۹:۳۰
در سینما بهمن با رعایت محدودیت های کرونایی انجام خواهد شد.

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

هشدار به مسئولین استان بوشهر/ جمع‌آوری کارت سوخت جایگاه‌ها بدون اجرای مصوبه دورکاری، به کمبود سوخت و اعتراض مردم منجر می شود.

در آستانه اجرای طرح جمع‌آوری کارت‌های سوخت جایگاه‌ها در بوشهر، هنوز به دلیل نامعلوم دورکاری کارکنان ادارات مصوب نشده و در حالی که کارمندان ادارات استان از شهرها و روستاهای همجوار با مسافت زیاد به محل کار می‌آیند، در پایان ماه با کمبود سوخت مواجه می‌شوند و جمع آوری کارت ها بدون تمهیدات لازم، می‌تواند به کمبود سوخت و اعتراض مردمی منجر شود که استاندار باید فوراً تکلیف دورکاری و شفاف سازی در این خصوص را روشن کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *