پورکبگانی رییس شورای شهر بوشهر شد

به گزارش چغادک نیوز به نقل از خلیج فارس: در پی ردصلاحیت دو منتخب شورای شهر بوشهر توسط هیات مرکزی نظارت، سرانجام با تاخیر ۱۰ روزه آئین تحلیف (سوگند) اعضای شورای جدید مرکز استان در فرمانداری برگزار شد.

در این مراسم که صبح یکشنبه در فرمانداری برگزار شد، جعفر پورکبگانی با ۹ رای به عنوان رییس انتخاب شد.

عبدالخالق برزگرزاده نیز برای ریاست شورا اعلام آمادگی کرده بود که پیش از رای گیری اعلام کرد به احترام سن پورکبگانی انصراف می دهد.

همچنین برای نایب رییسی تنها شهناز پولادی کاندیدا بود که ۷ رای کسب کرد. دو رای نیز سفید بود.

وحید نیک روش نیز با ۹ رای به عنوان منشی انتخاب شد تا هیات رییسه شورای ششم بوشهر برای سال نخست مشخص شود.

در پی ردصلاحیت مهرزاد آسایش و حیدر رفاهی از جمع منتخبان شورای ششم، پروین خوشبخت و محسن پورحیدر از علی البدل ها جایگزین آنها شدند.

قرار است اعضای این شورا با حضور در عمارت امیریه، نسبت به تعیین سرپرست شهرداری اقدام کنند.

درباره‌ی علی حاجی پور

حتما ببینید

هشدار به مسئولین استان بوشهر/ جمع‌آوری کارت سوخت جایگاه‌ها بدون اجرای مصوبه دورکاری، به کمبود سوخت و اعتراض مردم منجر می شود.

در آستانه اجرای طرح جمع‌آوری کارت‌های سوخت جایگاه‌ها در بوشهر، هنوز به دلیل نامعلوم دورکاری کارکنان ادارات مصوب نشده و در حالی که کارمندان ادارات استان از شهرها و روستاهای همجوار با مسافت زیاد به محل کار می‌آیند، در پایان ماه با کمبود سوخت مواجه می‌شوند و جمع آوری کارت ها بدون تمهیدات لازم، می‌تواند به کمبود سوخت و اعتراض مردمی منجر شود که استاندار باید فوراً تکلیف دورکاری و شفاف سازی در این خصوص را روشن کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *