×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۲۷ دی - ۱۴۰۳  
false
true
روزانه ۱۷۰ تن گوشت مرغ در استان بوشهر تولید می‌شود

به گزارش چغادک نیوز، محمدتقی منوچهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  بوشهر ‌با بیان اینکه بیش از نیاز استان، مرغ تولید و به بازار عرضه می‌شود اظهار داشت: در بهمن‌ماه یک میلیون و ۸۵۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان بوشهر انجام و این میزان تاکنون در اسفند یک میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه ثبت شده است.

وی، از تولید ۴۳۰۰ تن گوشت مرغ در ماه جاری در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: بیشترین میزان تولید مرغ در ماه‌های سال در اسفند به میزان ۴۳۰۰ تن ثبت شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه به‌طور متوسط روزانه ۹۰ تن گوشت مرغ در استان بوشهر مصرف می‌شود گفت: روزانه در استان بوشهر به‌طور میانگین ۱۷۰ تا ۱۸۰ تن مرغ تولید و عرضه و پس از تامین نیاز استان مابقی به دیگر استان‌ها ارسال می‌شود.

منوچهری، میزان تولید گوشت مرغ در  ماه فروردین را ۳۱۰۰ تن پیش‌بینی کرد و افزود: اوج تولید گوشت مرغ در استان بوشهر در اسفند و فروردین است که بر این اساس روزانه بیش از ۱۷۰ تن گوشت مرغ تولید و عرضه می‌شود.

وی، قیمت گوشت مرغ بر اساس مصوب ستاد تنظیم بازار کشور را ۲۰۴۰۰ تومان برای هر کیلوگرم دانست و تاکید کرد: واحدهای پرورش مرغ، کشتارگاه‌های طیور و فروشگاه‌های توزیع گوشت مرغ مکلف به عرضه آن با قیمت مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور هستند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه از امروز خروج مرغ از استان بوشهر ممنوع است خاطر نشان کرد: جلوگیری از خارج شدن گوشت مرغ از استان بوشهر در راستای تامین نیاز استان و کنترل قیمت آن است هر چند بیش از نیاز استان تولید می‌شود.

منوچهری با تاکید بر توزیع و عرضه گوشت مرغ بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور تصریح کرد: هماهنگی‌های لازم برای توزیع گوشت مرغ با قیمت مصوبه ستاد تنظیم بازار شده است.

انتهای پیام/

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false