فرانسه به انقضای تحریم تسلیحاتی ایران واکنش نشان داد

به گزارش چغادک نیوز؛ «نیکلا دو ریویر» نماینده فرانسه در شورای امنیت در واکنش به رفع تحریم تسلیحاتی ایران، در پیامی توئیتری مدعی شد: برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، راه‌حلی مؤثر و ملموس درباره بحران اشاعه هسته‌ای ایران ارائه داد حال آنکه انقضای تحریم تسلیحات متعارف به این معنا نیست که همه محدودیت‌های تجارت سلاح با ایران به طور کامل رفع شده است.

 از روز ۲۷ مهرماه، تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران رفع شد حال آنکه تا موعد لغو تحریم‌های تسلیحاتی اتحادیه اروپا (۱۸ اکتبر ۲۰۲۳) سه سال دیگر زمان باقی مانده و طرفین اروپایی برجام (انگلیس، فرانسه و آلمان) حتی اگر بخواهند هم نمی‌توانند وارد معامله تسلیحاتی با تهران شوند. بنابراین، ادعاهای آنها فقط با هدف دلجویی از واشنگتن است.

در روزهای آینده و حتی بعد از برگزاری انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا (به ویژه اگر به نفع ترامپ تمام شود)؛ احتمالاً شاهد تناقض‌گویی‌های بیشتری از سوی اتحادیه اروپا خواهیم بود که محصول بلاتکلیفی آنها در حفظ برجام، تلاش برای جلوگیری از تشدید تنش‌های واشنگتن-تهران و در نهایت بیم و امیدشان برای حفظ استقلال سیاسی از آمریکا است.

منبع: مهر

درباره‌ی salem yaghoubi

حتما ببینید

هشدار به مسئولین استان بوشهر/ جمع‌آوری کارت سوخت جایگاه‌ها بدون اجرای مصوبه دورکاری، به کمبود سوخت و اعتراض مردم منجر می شود.

در آستانه اجرای طرح جمع‌آوری کارت‌های سوخت جایگاه‌ها در بوشهر، هنوز به دلیل نامعلوم دورکاری کارکنان ادارات مصوب نشده و در حالی که کارمندان ادارات استان از شهرها و روستاهای همجوار با مسافت زیاد به محل کار می‌آیند، در پایان ماه با کمبود سوخت مواجه می‌شوند و جمع آوری کارت ها بدون تمهیدات لازم، می‌تواند به کمبود سوخت و اعتراض مردمی منجر شود که استاندار باید فوراً تکلیف دورکاری و شفاف سازی در این خصوص را روشن کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *