حبس در انتظار مدیر متخلف هلال احمر/ جزئیات حکم پیوندی

به گزارش چغادک نیوز ،رسیدگی به جرایم و تخلفات علی‌اصغر پیوندی رئیس سابق هلال احمر به اتمام رسید.

بر این اساس رئیس سابق هلال احمر به ۱۲ سال حبس تعزیری، رد مال و پرداخت حدود ۱۴۰ هزار یورو و انفصال دائم از خدمات دولتی محکوم شده است.

گفتنی است وی در ۱۲ آذر ۹۸ به اتهام اختلاس و تصرف غیرقانونی در اموال هلال‌احمر عزل و بازداشت شده بود.

منبع: مهر

درباره‌ی salem yaghoubi

حتما ببینید

هشدار به مسئولین استان بوشهر/ جمع‌آوری کارت سوخت جایگاه‌ها بدون اجرای مصوبه دورکاری، به کمبود سوخت و اعتراض مردم منجر می شود.

در آستانه اجرای طرح جمع‌آوری کارت‌های سوخت جایگاه‌ها در بوشهر، هنوز به دلیل نامعلوم دورکاری کارکنان ادارات مصوب نشده و در حالی که کارمندان ادارات استان از شهرها و روستاهای همجوار با مسافت زیاد به محل کار می‌آیند، در پایان ماه با کمبود سوخت مواجه می‌شوند و جمع آوری کارت ها بدون تمهیدات لازم، می‌تواند به کمبود سوخت و اعتراض مردمی منجر شود که استاندار باید فوراً تکلیف دورکاری و شفاف سازی در این خصوص را روشن کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *