تست ۶ نوع واکسن کرونا در کشور/ چرا برای تولید واکسن عجله نداریم

به گزارش چغادک نیوز؛ دکتر مصطفی قانعی با اشاره به فعالیت محققان کشور در زمینه واکسن کرونا با بیان اینکه در حال حاضر ۶ نوع واکسن کرونا در حال تست هستند گفت: تمام واکسن‌های بیماری کرونای کشور در حال تست هستند و در فاز حیوانی به سر می‌برند و هیچکدام از این واکسن‌ها در فاز کارآزمایی بالینی قرار نگرفته‌اند.

وی گفت: فاز حیوانی معمولاً یک ماه طول می‌کشد که هنوز از مرحله فاز حیوانی یک ماه نگذشته است.

رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا گفت: البته برخی از این تعداد واکسن در کشور آزمایشگاهی و برخی حیوانی هستند.

قانعی تاکید کرد: ما عمداً در واکسن‌ها جلو نمی‌رویم تا ببینیم که در دنیا کدام واکسن بهتر جواب می‌دهد زیرا اگر روی همه این تعداد واکسن چندصد میلیارد هزینه کنیم ولی در نهایت از آن واکسن استفاده نکنیم خسارت مربوط به تولید را چه کسی می‌دهد.

وی افزود: ما آن‌قدری پول و بودجه نداریم که واکسن تولید اما از آن واکسن استفاده نکنیم.

قانعی خاطر نشان کرد: ولی در دنیا کمپانی‌هایی که هزینه می‌کنند تا واکسن کرونا تولید شود بودجه دارند، از این رو هر زمان فاز ۳ را پیش بردند، اثرگذاری بهتر واکسن و کم عارضه بودن آن مشخص می‌شود.

وی افزود: در همین راستا ما باید نگاه کنیم کدامیک از واکسن‌ها بهترین اثر و کمترین عارضه را دارد تا آن را به خط تولید برسانیم و هزینه‌ها را در تولید به کار بگیریم.

منبع: مهر

درباره‌ی salem yaghoubi

حتما ببینید

هشدار به مسئولین استان بوشهر/ جمع‌آوری کارت سوخت جایگاه‌ها بدون اجرای مصوبه دورکاری، به کمبود سوخت و اعتراض مردم منجر می شود.

در آستانه اجرای طرح جمع‌آوری کارت‌های سوخت جایگاه‌ها در بوشهر، هنوز به دلیل نامعلوم دورکاری کارکنان ادارات مصوب نشده و در حالی که کارمندان ادارات استان از شهرها و روستاهای همجوار با مسافت زیاد به محل کار می‌آیند، در پایان ماه با کمبود سوخت مواجه می‌شوند و جمع آوری کارت ها بدون تمهیدات لازم، می‌تواند به کمبود سوخت و اعتراض مردمی منجر شود که استاندار باید فوراً تکلیف دورکاری و شفاف سازی در این خصوص را روشن کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *