غلامرضا محمدی در گفتگو با چغادک نیوز اظهار داشت: فاز نخست طرح ملی و بین المللی وقف و نذر رسانه رضوی در راستای مردمی شدن تولید و انتشار محتوای رسانه ای باهدف نشر معارف اهل بیت علیهم السلام که از اهداف نهایی این طرح است در آستانه میلاد امام هشتم آغاز شد.
مسول دبیرخانه خادمان رسانه ای امام رضا(ع) با بیان اینکه این طرح فرصتی استثنایی برای عرض ارادت تخصصی محبان حضرت ثامن الائمه به ساحت قدسی امام رئوف علیه السلام می باشد؛ افزود: این طرح در فاز نخست در حوزه های نذر تولید، نذر انتشار، نذر مشاوره، ایده و آموزش، وقف تجهیزات، وقف دفتر رسانه ای، وقف مالی در راستای حمایت از تولیدات رسانه ای صورت می گیرد.
وی خاطر نشان کرد: وقف تجهیزات، دفتر رسانه ای و حمایت از تولیدات رسانه فعلا به صورت حضوری و در دفاتر نذورات حرم امام رضا علیه السلام صورت می گیرد و تمامی اقدامات خیرخواهانه به صورت نذر و وقف حرم مطهر امام رضا علیه السلام ثبت و تقدیر خواهد شد.
غلامرضا محمدی عنوان کرد: علاقمندان می توانند جهت ثبت نام در پرتال جامع آستان قدس رضوی به آدرس www.razavi.irمراجعه و جهت کسب اطلاعات بیشتر نیز با شماره ملی ۱۳۸تماس حاصل نمایند./ انتهای پیام
پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز اخبار سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ورزشی استان بوشهر را از طریق پایگاه خبری تحلیلی چغادک نیوز؛ ببینید


