مهندسی انتخابات درون حزبی به نفع کاندیدایی خاص/دیدار مسئول امور استانهای شورای ائتلاف با خانواده پدر خوانده اصولگرایان بوشهری

به گزارش چغادک نیوز: شنیدهای محافل سیاسی و فضای مجازی استان حکایت از آن دارد که  نورالدین قدیمی مسئول امور استانهای شورای ائتلاف در بوشهر مورد استقبال همسر و فرزند پدرخوانده اصولگرایان قرار گرفته است.

تا پیش از این گفته میشد شورای ائتلاف با اصل بی طرفی اقدام به انتخاب کاندیدای مورد نظر اصولگرایان خواهد کرد.

به نظر میرسد نورالدین قدیمی که مهمان هیئت موسس (حامیان جمیری ) نیز هست برای جلسه محرمانه راهی منزل پدرخوانده اصولگرایان شده اند گفته شده نورالدین قدیمی برای تحمیل کاندیدای شکست خورده دوره دهم به شورا راهی بوشهر شده است.

کاندیدای که با حمایت های پیدا و پنهان برخی افراد و هزینه کردن از مقدسات باعث وهن جایگاه انقلاب و نظام در اذهان مردم شدند.

شنیده ها حکایت از آن دارد که قرار است نظرات این کاندیدا با فشار نورالله قدیمی، در جلسه شورای ائتلاف اعمال شود.

باید منتظر ماند و دید پیش بینی کاندیداهای انقلابی معترض به ترکیب شورا و یکسو نگری آنان و موثرین استان در بدبینی به انتخاب این شورا فردا مسجل میشود یا خیر !

لازم به ذکر است مشابه چنین جمعی در دوره دهم با انتخاب پیش از موعد و خارج از عقلانیت باعث شکست اصولگرایان در دوره دهم شدند.

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

هشدار به مسئولین استان بوشهر/ جمع‌آوری کارت سوخت جایگاه‌ها بدون اجرای مصوبه دورکاری، به کمبود سوخت و اعتراض مردم منجر می شود.

در آستانه اجرای طرح جمع‌آوری کارت‌های سوخت جایگاه‌ها در بوشهر، هنوز به دلیل نامعلوم دورکاری کارکنان ادارات مصوب نشده و در حالی که کارمندان ادارات استان از شهرها و روستاهای همجوار با مسافت زیاد به محل کار می‌آیند، در پایان ماه با کمبود سوخت مواجه می‌شوند و جمع آوری کارت ها بدون تمهیدات لازم، می‌تواند به کمبود سوخت و اعتراض مردمی منجر شود که استاندار باید فوراً تکلیف دورکاری و شفاف سازی در این خصوص را روشن کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *