- 01 آذر 1397
- اخبار استان
- کد خبر 55352
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true

به گزارش چغادک نیوز: مدیر کل آموزش فنی و حرفهای بوشهر در آیین جشنواره غذاهای سنتی بوشهر با مشارکت بانوان بسیجی ادارات ضمن گرامیداشت هفته مبارک بسیج با بیان اینکه غذاها و خوراکیهای هر منطقه، معرف فرهنگ و رسوم مردم و عامل جذب گردشگر است اظهار داشت: غذاهای محلی و شیرینیهای سنتی، فرصت رونق اقتصادی و اشتغال در شهرهای گردشگری است و سبب آشتی مردم با سبک زندگی اصیل ایرانی میشود.
عبدالمجید دراهکی افزود: با پیشرفت زندگی ماشینی، آئینهای سنتی رنگ و غبار فراموشی به خود گرفته و برگزاری چنین برنامههایی برای احیای سنتها ضروری است.
وی با اشاره به اینکه توانمندسازی زنان با آموزشهای مهارتی توسعه مشاغل خانگی را به دنبال دارد گفت: آموزشهای فنی و مهارتی راه حل مناسبی در مسیر تربیت افراد هنرمند و جلوگیری از نابودی مشاغل و سنتهای استان محسوب میشود.
بیشتر بخوانید
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای بوشهر تاکید کرد: تحقق اقتصاد مقاومتی، رفع بیکاری و معرفی فرهنگ غنی ایرانی اسلامی نیازمند حمایت و تمرکز بر سنتهای بومی است که این نیز با توسعه آموزشهای مهارتی در این مقوله موثر است.
دراهکی نقش آموزشهای فنی و حرفه ای را در احیای رشتههای بومی و محلی بسیار مفید و پر رنگ دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتهای استان در حوزههای مختلف، صنایع دستی و غذاهای بومی میتوان از این قابلیت برای توسعه پایدار استان بوشهر بهره برداری کرد.
در ادامه این جشنواره از پنج بانوی هنرمند استان بوشهر به سبب تهیه خوب و باکیفیت حلوای سنتی با اهداء لوح سپاس و هدایایی تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام
منبع: تسنیم
false
true
false
true
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد
ممنون خیلی عالی بود