معاون روس اتم بامداد فردا در تهران

معاون روس اتم در رأس هیأتی به منظور دیدار و گفت‌وگو با معاون سازمان انرژی اتمی ایران بامداد فردا (چهارشنبه) وارد تهران می‌شود.

به گزارش "چغادک نیوز"، یک منبع مطلع در سفارت روسیه در تهران در گفت‌وگو با فارس از سفر نیکلای اسپاسکی معاون شرکت روس اتم به تهران خبر داد و گفت: معاون روس اتم در رأس هیأتی بامداد فردا (چهارشنبه) به منظور گفت‌وگو با بهروز کمالوندی معاون رئیس سازمان انرژی اتمی وارد تهران می‌شود.

وی افزود: اسپاسکی در ادامه این سفر دو روزه به اصفهان نیز خواهد رفت.

لوان جاگاریان سفیر فدراسیون روسیه در ایران پیش از این از سفر اسپاسکی به تهران خبر داده بود و گفت: معاون سازمان روس اتم به ایران سفر خواهد کرد و در خصوص گسترش همکاری‌ها در زمینه انرژی اتمی صحبت خواهیم کرد.

 

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

رهبر انقلاب: خطرناک‌تر از ناو، سلاحی است که آن را به قعر دریا می‌فرستد

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم تبریز و آذربایجان شرقی، امسال را سالی عجیب و پرحادثه خواندند و «پیروزی ملت در جنگ ۱۲روزه»، «به خاک‌نشاندن فتنه مهم و سنگین دی‌ماه» و «حضور پرشکوه مردم در دو راهپیمایی عجیب ۲۲دی و ۲۲بهمن» را نشانه اقتدار و زنده بودن ملت عزیز ایران برشمردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *