- 01 اردیبهشت 1394
- ایران و جهان
- کد خبر 27942
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثاگراران انقلاب اسلامی از دیدار حزب متبوع خود با حزب مؤتلفه اسلامی و جبهه پایداری انقلاب اسلامی خبر داد.
به گزارش "چغادک نیوز"، لطفالله فروزنده عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی از دیدار حزب متبوع خود با حزب مؤتلفه اسلامی و جبهه پایداری انقلاب اسلامی در راستای تقویت وحدت جریان اصولگرایی خبر داد و گفت: بعد از تعطیلات نوروز در راستای تقویت وحدت جریان اصولگرایی با اعضای حزب مؤتلفه اسلامی و جبهه پایداری انقلاب اسلامی جلساتی داشتیم و روی کلیات حرف زدیم و در حال حاضر میخواهیم مقدمات تدوین منشور اصولگرایی را آماده کنیم.
وی با بیان اینکه فضای کلی همدلی و هماهنگی است و همه احزاب و شخصیتهای اصولگرایی وحدت حداکثری را با رعایت ارزشها قبول دارند، تصریح کرد: جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی نشستهای مشترک با سایر احزاب و شخصیتهای اصولگرا را دنبال خواهد کرد تا بالاخره بتوانیم وحدت حداکثری ایجاد کنیم.
منبع: تسنیم
false
true
false
true