عارف در جمعیت هلال احمر ابقا شد

رئیس جمعیت هلال احمر، دکتر محمدرضا عارف را در سمت عضو شورای عالی جمعیت هلال احمر ابقا کرد.

به گزارش "چغادک نیوز"، ئیس جمعیت هلال احمر، دکتر محمدرضا عارف را در سمت عضو شورای عالی جمعیت هلال احمر ابقا کرد.
 

در حکم دکتر سید امیرمحسن ضیائی خطاب به محمدرضا عارف آمده است: نظر به شایستگی، تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی به موجب این حکم در سمت «عضو شورای عالی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران» ابقاء می شوید.

امید است با استعانت از الطاف الهی و بهره گیری از تجارب ارزشمند خویش در اجرای وظایف و اختیارات شورای عالی مصرح در قانون اساسنامه و همچنین در تحقق اهداف عالیه جمعیت و تقویت بنیادی فعالیت های محوله با تعامل با سایر اعضای شورای عالی کوشا باشید.

بالندگی و توفیق روزافزون شما را در خدمت مردم شریف ایران در جهت اهداف والای جمعیت از درگاه خداوند یگانه و مهربان مسئلت دارم.

 
منبع: مهر

 

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

رهبر انقلاب: خطرناک‌تر از ناو، سلاحی است که آن را به قعر دریا می‌فرستد

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم تبریز و آذربایجان شرقی، امسال را سالی عجیب و پرحادثه خواندند و «پیروزی ملت در جنگ ۱۲روزه»، «به خاک‌نشاندن فتنه مهم و سنگین دی‌ماه» و «حضور پرشکوه مردم در دو راهپیمایی عجیب ۲۲دی و ۲۲بهمن» را نشانه اقتدار و زنده بودن ملت عزیز ایران برشمردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *