حمایت میشل سلیمان از تجاوز عربستان به یمن

رئیس‌جمهور سابق لبنان در مراسمی در کویت اعلام کرد از تصمیم‌های اعراب در قبال یمن حمایت می‌کند.

به گزارش "چغادک نیوز"، «میشل سلیمان» رئیس‌جمهور سابق لبنان در مراسمی در کویت، ائتلاف عربی تشکیل شده برای حمله نظامی به یمن، تصمیم‌های اتحادیه عرب و شورای امنیت در خصوص یمن را تایید کرد.

بر اساس گزارش وبگاه خبری «النشره»، سلیمان در مراسم خیریه مرکز سرطان کودکان «جود» در کویت ضمن اعلام حمایت از اقدام کشورهای عربی علیه یمن، از رهبران این کشورها خواست به مبارزه با تروریسم، افکار تاریک و دولت‌هایی که او آنها را دولت‌های طایفه‌گرا خواند، بپردازند و از بخش‌های مختلف جهان عرب محافظت کنند.

وی در ادامه به فلسطین نیز اشاره کرد و افزود: امت عربی باید مسأله محوری فلسطین را به جایگاه اصلی خود بازگردانند.

 ائتلاف عربی از روز پنجشنبه (۶ فروردین) حملات خود علیه ملت یمن را آغاز کرده و بر اساس اعلام سخنگوی نیروهای مسلح یمن، تاکنون بیش از ۲۵۰۰ یمنی کشته شده‌اند.

 
منبع: فارس

 

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

رهبر انقلاب: خطرناک‌تر از ناو، سلاحی است که آن را به قعر دریا می‌فرستد

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم تبریز و آذربایجان شرقی، امسال را سالی عجیب و پرحادثه خواندند و «پیروزی ملت در جنگ ۱۲روزه»، «به خاک‌نشاندن فتنه مهم و سنگین دی‌ماه» و «حضور پرشکوه مردم در دو راهپیمایی عجیب ۲۲دی و ۲۲بهمن» را نشانه اقتدار و زنده بودن ملت عزیز ایران برشمردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *