پاکستان موشک جدید هسته‌ای آزمایش کرد

اندکی پس از آزمایش موشک بالستیک جدید هند، دولت پاکستان نیز آزمایش موفق موشک بالستیک "غوری" با برد ۱۳۰۰ کیلومتر را انجام داد.

به گزارش "چغادک نیوز"، روابط عمومی ستاد ارتش پاکستان (آی.اس.پی.آر)، موشک بالستیک غوری با برد ۱۳۰۰ کیلومتری و با توان حمل کلاهک هسته‌ای و معمولی با موفقیت در این کشور آزمایش شده است.

مقامات پاکستانی هنگام آزمایش موفقیت آمیز موشک بالستیک غوری با تبریک به یکدیگر اعلام کردند که آزمایش این موشک سبب تقویت بیشتری در صلاحیت دفاعی این کشور خواهد بود.

دولت پاکستان درحالی آزمایش موفق موشک بالستیک غوری با برد ۱۳۰۰ کیلومتری را انجام داده که دولت هند نیز چندی قبل موشک بالستیک «پریتهوی-۲» با برد ۳۵۰ کیلومتر را با موفقیت پرتاب کرده بود.

دولت‌های هند و پاکستان درحالی رقابت آزمایش‌های موشکی را دنبال می‌کنند که از یکطرف روابط هند با آمریکا گسترش یافته و از سوی دیگر، «روسیه» و «چین» نیز روابط خود را با پاکستان گسترش داده‌اند.

رسانه‌های پاکستان چندی قبل از آزمایش موفقیت آمیز موشک بالستیک «شاهین-۳» با برد ۲۷۵۰ کیلومتری نیز خبر داده بودند.
 

 
منبع: العالم

درباره‌ی Sarmashghi

حتما ببینید

رهبر انقلاب: خطرناک‌تر از ناو، سلاحی است که آن را به قعر دریا می‌فرستد

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم تبریز و آذربایجان شرقی، امسال را سالی عجیب و پرحادثه خواندند و «پیروزی ملت در جنگ ۱۲روزه»، «به خاک‌نشاندن فتنه مهم و سنگین دی‌ماه» و «حضور پرشکوه مردم در دو راهپیمایی عجیب ۲۲دی و ۲۲بهمن» را نشانه اقتدار و زنده بودن ملت عزیز ایران برشمردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *