×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱۹ تیر - ۱۴۰۴  
false
true
واعظی: به دنبال رقابت با گوگل نیستیم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید براینکه به دنبال رقابت با موتورجستجوگر گوگل نیستیم، گفت: در تلاش هستیم تا بخشی از نیازمندی های مردم را از طریق موتور جستجوگر ایرانی پاسخ دهیم.

به گزارش "چغادک نیوز"، 'محمود واعظی' وزیر ارتباطات، درمراسم رونمایی از موتور جستجوی ایرانی یوز افزود: مردم ما بیشتر تعامل دارند تا از صفحات و محتوای ایرانی استفاده کنند و با رونمایی ازاین موتور جستجوگر به دنبال پاسخ دادن به نیازهای آنها هستیم.

وی ادامه داد: این حق مردم است که ازهر موتور جستجوگری که نیازمندی های آنان را بهتر تامین می کند، استفاده کنند و بازار ایران یک بازار رقابتی است و به صرف اینکه موتوری جستجو ایرانی باشد الزاما نمی تواند بخشی از بازار را در اختیار داشته باشد مگر خدماتی به مردم ارایه دهد که مردم احساس راحتی کنند.

وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات اظهار داشت: آرزو داریم که بتوانیم جایگاه خط و زبان فارسی را افزایش دهیم و این نوعی تبلیغ خط و زبان فارسی در دنیا محسوب می شود.

واعظی با بیان اینکه راه اندازی شبکه ملی اطلاعات از اولویت های این وزارتخانه است، اظهار امیدواری کرد تا بتوان آنچه در۱۰ سال گذشته به عنوان شعار مطرح شده اجرایی شود که یکی از ملزومات آن موتور جستجوی ایرانی است.

وی افزود: هدفگذاری آینده کشور این است که بتوانیم به قدری تولید محتوا داشته باشیم و پهنای باند داخل کشور را گسترش دهیم که نیازمندی ۸۰ درصد مردم را در داخل تامین کنیم .

واعظی گفت: حمایت از گروههای دانش بنیان و شرکت هایی که در راستای اهداف نظام برای آینده فضای مجازی ترسیم شده از اولویت های وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات است .

وی خطاب به شرکت های دانش بنیان و گروه های دانشگاهی گفت: قول می دهم هر چه خدمات بهتری از سوی این شرکت ها ارائه شود ودر چرخه رقابت قرارگیرد از بودجه دیگر پروژه ها کم کرده و به این پروژه ها می افزاییم تا مشکل مالی نداشته باشند .

وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات اظهارداشت: معتقدم جویشگر نباید تنها به موتور جستجوی ایرانی یوز منحصر شود و از دیگران نیز برای افزایش این موتورها استفاده کنند.

موتور جستجوی یوز ( www.yooz.ir) طی چهار سال توسط پنج دانشگاه کشور و با حضور بیش از ۸۰ نفر از اساتید دانشگاهی طراحی شده است و این قابلیت را دارد که ۱۵۰ سروری را مشغول کرده و در حال حاضر یک میلیارد صفحه فارسی را تحت پوشش قرار می دهد که قابلیت تحت پوشش قراردادن ۱۰ میلیارد صفحه را نیز دارد.
 

منبع: ایرنا

 

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false