×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۲۵ فروردین - ۱۴۰۰  
false
true
برنامه وزارت بهداشت برای کاهش مصرف نمک

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: با کاهش مصرف نمک می توان از انواع بیماری های غیرواگیر همچون بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری کرد.

به گزارش "چغادک نیوز"، دکتر هدایت حسینی مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، افزود: در زمینه مواد غذایی حاوی نمک و برای ارتقای سلامت شهروندان و کاهش بیماری های غیرواگیر همچون بیماری های قلبی و عروقی برنامه های مختلفی در راستای کاهش مصرف نمک در سطح کشور، در حال انجام است.

وی افزود: موضوع کاهش مصرف نمک در فرآورده های غذایی و آشامیدنی تولید شده یکی از اولویت های سیاست های وزارت متبوع است.

حسینی همچنین تصریح کرد: به همین منظور ضمن تعریف کارگروه های تخصصی تغذیه، امنیت غذایی و بازنگری استانداردهای مبتنی بر سبد غذایی مطلوب، اقدامات لازم در زمینه کاهش میزان نمک در محصولات غذایی و آشامیدنی به عمل آمده است.

 
منبع: مهر

 

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false