×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۱۲ مهر - ۱۴۰۴  
false
true
تور استانی «جُنگ شادی» با حضور عموهای فیتیله‌ای در بوشهر برگزار می‌شود

به گزارش چغادک نیوز به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر، همزمان با گرامیداشت هفته ملی کودک، استان بوشهر میزبان یکی از شادترین و پرهیجان‌ترین رویدادهای فرهنگی و هنری سال خواهد بود.

تور استانی «جُنگ شادی» با حضور محبوب‌ترین هنرمندان کودک و نوجوان کشور، عموهای فیتیله‌ای، به صحنه می‌رود تا لحظاتی سرشار از خنده، نشاط و خاطره برای کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها رقم بزند.

این برنامه شاد و خانوادگی از روز شنبه ۱۲ مهرماه آغاز می‌شود و به مدت شش روز در شهرهای مختلف استان ادامه خواهد یافت.

برنامه اجراها به ترتیب شامل شهر جم در روز ۱۲ مهر، خورموج ۱۳ مهر، بوشهر ۱۴ مهر، برازجان ۱۵ مهر، گناوه ۱۶ مهر و در نهایت دیلم در روز ۱۷ مهر است.

برگزاری این ویژه‌برنامه، فرصتی استثنایی برای خانواده‌ها فراهم می‌کند تا در کنار فرزندان خود لحظاتی پرانرژی و شاد را تجربه کنند.

حضور عموهای فیتیله‌ای که طی سال‌های گذشته با اجراهای تلویزیونی و صحنه‌ای خود محبوبیت ویژه‌ای میان نسل‌های مختلف پیدا کرده‌اند، نویدبخش روزهایی خاطره‌انگیز برای کودکان استان بوشهر خواهد بود.

استقبال پرشور از چنین برنامه‌هایی نشان‌دهنده اهمیت ترویج شادی و سرزندگی در جامعه، به‌ویژه برای نسل آینده‌ساز کشور است.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت این برنامه به وبگاه ubelit.com مراجعه کنند.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false