×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۴ شهریور - ۱۴۰۴  
false
true
حواشی هیجان‌انگیز روز دوم هفته دولت در استان بوشهر / از تعقیب و شلیک تیر به پراید تا افتتاح میگو با چراغ قوه

به گزارش چغادک نیوز: شنیده های هفته دولت در استان بوشهر حکایت از آن دارد؛ در دومین روز هفته دولت، ارسلان زارع استاندار بوشهر و تیم همراه با تشریفاتی منظم راهی روستای حصار شدند تا کلنگ نیروگاه خورشیدی را محکم به زمین بزنن؛ اما هنوز کلنگ به زمین نخورده بود که یک جوان پراید سوار با ارنکی بسیار و حرکاتی آکروباتیک و انتحاری وارد مراسم شد و تیکاف زده و گرد و خاک زیادی کرد که نور خورشید هم نتونست به پنل ها برسه و دلش می خواست کلنگ مراسم رو برداره و در بره که پلیس هم با آژیری که صدا خفه کن داشت به تعقیب اون افتاد و با تیر هوایی مثل فیلم های اکشن و کمدی تونست اون رو وسط گرد و خاک ها دستگیر کنه.

نکته جالب دراین روز غیبت مجدد دو معاون جنتلمن و گرما ندیده استاندار آقایان جهانیان و اسلامی‌راد بود که ظاهراً با گرمای بالای ۳۰ درجه قهرن و ترجیح دادن از زیر باد کولر و کنار آب‌سردکن اداره، مراسمات رو با دل و جان پیگیری کنن؛ کاملا مشهود بود و استاندار نیز با تایید غیبت موجه معاونان گرما ستیز خود، فقط با یک داوطلب مقاوم به گرما به نام رجایی، رهسپار گناوه و دیلم شد و مراسمات به نیمه نرسیده بود که ناگهان رستمی معاون سوم که توی دل خودش گفته بید استاندار گناه داره تا برم باش تا دلش خوش بشه، با صورتی قرمز و حالتی شبیه مرغ بریان از راه رسید که استاندار هم دلش خیلی خش شد و خلاصه، مراسم با آب معدنی جوشیده در گرمای شمال استان، با عظمت خاصی برگزار شد.

یکی از نکات جالب مهیا بودن صندلی‌ها برای مهمانان در پروژه‌ها بود؛ اما سایه‌بان‌ها ظاهراً فراموش شده بودند، استاندار هم با هوشمندی و به سبک دشتیاتی‌ها، مراسم را مانند یک عمل سرپایی با لبخندهای ملیح و سخنان کوتاه برگزار کرد تا حضار زیاد در گرمای بیابان باقی نمانند و زودتر به پناه کولرهای ماشین‌های خود برسند.

از همه جالب‌تر، ملاقات‌های مردمی بود که قرار بود تا ساعت ۶ عصر جمع‌وجور بشه؛ ولی چنان کش پیدا کرد که تا ۹ شب ادامه یافت و هر ارباب‌رجوعی بعد از درخواست اول، تازه یادش می‌اومد که دایی شوهر عمه‌ اش هم یه مشکلی داره، استاندار با لبخندی ثابت و مغزی نیم‌ پز، تلاش می‌کرد به همه جواب بده؛ ولی در آخر فقط با وعده (ان‌شاءالله یه روز دیگه شوم و یا چاس درست کنین میام خونتون) از بین حلقه مشتاقانش نجات یافته و وارد مرحله بعدی شد.

اوج ماجرای روز دوم در شبِ رودشور رقم خورد، جایی که قرار بود استاندار در ساعت ۶ عصر با نور خورشید، پرچم و موسیقی محلی ۸ مزرعه پرورش میگو رو افتتاح کنه؛ ولی نهایتاً ۹ شب، در تاریکی مطلق و با نور چراغ موبایل و اپل واچ، دنبال میگوهایی می‌گشت که از ترس، قایم شده بودن تا استاندار شکارشون نکنه؛ برق هم طبق روال دولت وفاق در این روزها، حضور نداشت و استاندار همان‌جا با عمق جان فهمید مشکل برق کشاورزا دقیقاً چیه، خلاصه مراسم افتتاحیه همانند اکران فیلم شوالیه تاریکی به پایان رسید.

لقب حماسه آفرین این روز نیز به شهردار دیلم رسید؛ شنیده میشه سال‌ها پیش شهرداردیلم در محضر استاندار سابق، با چنان قاطعیتی قول داده بود پروژه رینگ شهر رو تا هفته دولت تموم می‌کنه که همه فکر کردن حتما میخواد برای انتخابات شرکت کنه، خودش هم که از حرفش پشیمون بود و تو ذهن خودش می گفت سیچه ای همه او پیچک کردماا حالا چه کنم؛ پس از نذر یک کهره، به‌طرز معجزه‌آسایی، امسال پروژه رو تموم کرد و با شور فراوان کلیپ اون قول تاریخی رو پس از راه اندازی کارگروهی برای پیدا کردن کلیپ در گروه‌های واتساپی، اون رو پیدا کرده و با افتخار مجدد پخشش کرد و گفت: مو تونستم انجامش بدماااا، نگاه حیرت آمیز و دندون کرچکی استاندار ارسلان زارع به وی نیر تماشایی بود و پس از وعده درگوشی شهردار به استاندار که جیگر کهره رو درست میکنم که باهم بخوریم، استاندار با خنده های ملیح وی را بدرقه کرد.

لازم به ذکر است: در روز دوم هفته دولت عملیات اجرایی ۶۰ پروژه در گناوه با سرمایه‌گذاری ۸۴۰ میلیارد تومان و افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۶۵ پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان دیلم با سرمایه‌گذاری ۱۵۷۰ میلیارد تومان با حضور استاندار بوشهر اجرا شد./انتهای پیام

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false