×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۲۴ تیر - ۱۴۰۴  
false
true
مشخص شدن راضی ترین مدیر استان بوشهر در خاموشی ها/قطع برق، مراسم عزل سرپرست اداره استاندارد استان را لغو کرد

به گزارش چغادک نیوز: شنیده های محافل سیاسی حکایت از آن دارد؛ در ابتدای صبح امروز محمد رضا طاهری معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد ایران به همراه علی داوودی مدیرکل پیشین اداره استاندارد خوزستان به صورت غیر منتظره و ناگهانی وارد استان شدند تا مراسم تکریم محسن مشتاقی و معارفه علی داوودی را به عنوان سرپرست جدید این اداره کل را انجام دهند.

 

گفته می شود؛ محسن مشتاقی که از شهریورماه ۱۴۰۲ سرپرستی این اداره کل را عهده دار بوده است، از معارفه بی خبر بوده و پس از حضور این هیئت به استان به وی اعلام شده است تا سریعا نشستی را  راس ساعت ۹ صبح جهت برگزاری این مراسم آماده کند و در حالی که پرسنل خود را برای حضور در این آیین آماده می ساختند، قطع نابهنگام برق باعث به تعویق افتادن این مراسم شد و پس از مشورت های لازم به دلیل نامعلوم این آیین را لغو کرده و در نهایت به بازدید از بخش‌های مختلف اداره‌کل استاندارد بوشهر و آزمایشگاه‌های تخصصی آن پرداخته و پس از آنها راهی پایتخت شد.

 

در پی این موضوع در نهایت باید گفت در حالی که کل بوشهری ها به دلیل گرمای هوا از قطعی برق شدیدا در این ایام ناراضی می باشند؛ ولی در این هنگام برق ناجی محسن مشتاقی شد تا به تنها راضی ترین فرد استان بوشهر در قطعی برق ملقب شود.

 

 

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false