×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۱۸ خرداد - ۱۴۰۴  
false
true
خبر خوب برای گناوه‌ای‌ها؛ شهر صاحب چرخ‌وفلک می‌شود

به گزارش چغادک نیوز به نقل از روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناوه، محمدحسن محمدی، شهردار بندر گناوه، با اعلام خبر آغاز پروژه احداث شهربازی گفت: احداث شهربازی یکی از مطالبات جدی شهروندان، به‌ویژه خانواده‌ها و کودکان بوده که در برنامه‌های شهرداری جایگاه ویژه‌ای دارد.

محمدی با اشاره به برگزاری جلسات کارشناسی متعدد با متخصصان فنی و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، اظهار امیدواری کرد که در آینده‌ای نزدیک شاهد نصب و راه‌اندازی این چرخ‌وفلک بلندمرتبه به عنوان اولین نماد از شهربازی گناوه باشیم.

شهردار گناوه با تأکید بر اهمیت مشارکت بخش خصوصی در اجرای پروژه‌های رفاهی افزود: جلب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی یکی از اولویت‌های ماست و در این پروژه نیز تلاش شده است تا با تکیه بر ظرفیت‌های این بخش، روند اجرا تسهیل شود.

false
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false