- 14 خرداد 1404
- اخبار استان
- کد خبر 134018
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
false
true
true
true
سایز متن /
true

به گزارش چغادک نیوز: ابراهیم رضایی، نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی، در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در برازجان، به وضعیت قطعی برق در استان بوشهر اشاره کرد و از بهبود آن خبر داد. وی با بیان اینکه “هیچ کس از وضعیت فعلی راضی نیست”، برق را یک چالش ملی کشوری دانست و افزود: در خصوص قطعی برق استان بوشهر قرار است تجدید نظر شود و قولهایی در این زمینه داده شده که منجر به بهبود شرایط شده است.
رضایی در ادامه به چالش آب نیز اشاره کرد و حل آن را زمانبر دانست. وی تأکید کرد که باید از تمام ظرفیتهای دشتستان برای عبور موفق از تابستان و مدیریت کمبود آب در شهرها و روستاها استفاده شود و در صورت نیاز، اقدامات اورژانسی برای رفع مشکلات آب انجام گیرد. وی سال جاری را سال رفع مشکلات مردم در دشتستان عنوان کرد.
نماینده دشتستان در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع پارتیبازی و حقوقهای نجومی پرداخت و آن را راه “شاه و طاغوت” دانست. وی با تأکید بر دفاع از نظام، گفت: “از این نظام دفاع میکنیم که وقتی یک رژیم آدمکش به ملت مظلوم حمله میکند ما نیز کنار ملت مظلوم ایستاده باشیم، اگر امنیت کشورهای مظلوم همسایه به خطر افتاد، امنیت ما نیز به خطر میافتد.”
false
true
false
true